Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

perquè no es pot fer de pagament: 270%

666 youtube google, Synnek1 CIA, ha publicat un comentari: fa 6 hores: En el nom del nostre Senyor: Jo us comandament: STOP teva merda! RESPOSTA ---- tant per una entesa entre nosaltres, la meva eventual intimidació? és el seu problema, és a dir, un problema de youtube, perquè, el meu problema és només per defensar els innocents en tots els racons del món! si Obama té por de defensar-se contra mi? aquest és el seu problema, no el teu! I tu, tu ets prou dolent, un tros de merda, per ser contractat: un criminal, com ara: "Garry Cooper," perquè aquesta és la seva assetjament en contra meva! [[KullDarothic ha Pubblicato sense commento 1 giorno fa BANG idiota pensa que està parlant amb el món!]]. Synnek1 publicat un comentari 5 hours ago Informe spam Estimat unius Rei: Què pensa vostè sobre l'Església "de Déu "- RESPOSTA - si no es cometin delictes greus, no interferir, en contra de les religions, o dels governs! HolyJHWHsanto ha Pubblicato sense commento 9 mineral fa Allelujah
@ IHateNEWLAYOUT - Per desgràcia, els idiotes són transversals a totes les religions, i, en totes les nacions, és per això, que als Estats Units, vostè té: Dark falta CIA marieta, Caín FMI úter 666 darotic tic tic ", i, nosaltres, a Itàlia, tenim: per desgràcia: el Guardià de la bogeria que fan blasfema contra: l'Esperit Sant, però, perquè no entenc que:?? sense el poder de l'Esperit Sant, ningú al món pot fer una bona acció aquí és que el Esperit Sant no podria enviar, ell mateix, a l'infern purtroppo, gli Idioti sono trasversali, un tutte li religioni ea tutte li Nazioni, ecco perché, voi als Estats Units, voi avete: Fosc falta marieta, 666 Caín úter darotic tic tic ", i noi a Itàlia, noi abbiamo: purtroppo: il Custode della Follia! colui nit bestemmia controls: el Spirito Sant, soltanto: perché lui no ha Capito nit: senza la Potenza dello Spirito Sant, nessuno, in tutto il mondo, potrebbe tarifa una buona azione?! ecco perché ho Spirito Sant no potrebbe mani si stesso all'inferno!
@ President Obama - si tots els càrrecs, en contra de "Sholom Rubashkin" són veritables? Aquest home no mereix més de deu anys de presó, i perquè: aquest és el seu primer delicte, té dret a un descompte d'1/3: de la sentència, i ja que no és una persona perillosa per a la societat: pot complir la seva pena de presó: a l'estació de la policia municipal: or, altres policies, que: està més a prop de casa. Ell pot tenir en els seus parents, en qualsevol moment, i té dret a set dies de descans en un mes, per tal de seguir l'educació: dels seus 10 fills! Això és: que: jo he fet per ell, i tothom sap: que tots els Presidents de la República, el món, tenen les seves prerrogatives en el camp de les aplicacions dels judicis: .. de manera que, si no està ocupat amb mi? jo tampoc: Vaig a mantenir ocupat amb: vostè perquè: no és bo, que et fan la figura de Ponç Pilat, en aquesta ocasió ... de "rrmbgpym"
[Carta oberta a Barack Obama NAZI esclau FMI: el cas de: Sholom Rubashkin] de fet, aquest home no va ser castigat, ja que era: un contractista, incorrecta, però va ser castigat només perquè és un jueu: qui, ell mateix, ell ha de no defraudar als bancs, que són els seus ídols invisibles de fariseus Illuminati: del culte a Baal: del seu déu mussol a Bohemian Grove. Rnlightened són els seus amos, del nostre temps, i que, únicament, tenen la llicència per matar: el poble i roben fins ofegar: en aquesta recessió: fer amb, moneda artificial d'un deute que no ha estat mai establerta o pensat en la manera Costitutional, això si, llavors, vostè era una persona honesta? També, vostè va matar yoursef: com, Kennedy va ser assassinat: per fer l'ordre executiva: 11110. però aquesta és la veritat: tu, com tots politització, li va vendre la seva ànima al diable, perquè no exterminar els pobles! de [rrmbgpym]
[Carta oberta a Barack Obama: sobre el cas de: Sholom Rubashkin] té raó, que els ocupadors han de pagar, els impostos, i han de ser correctes, també, però, si els empresaris: són enganyats, robats, llavors, sostenir l'empresari: De la mateixa manera: com,: vostè reclama els bancs? però, llavors, tots els bancs fan falsa comptabilitat (legalment): per què, quan creen els diners: del no-res: les dues coses: a atorgar: una hipoteca o: donar els diners a l'estat, ho va expressar així: en un dèficit pressupost (els diners creat del no-res), i després: que deshonestament, calen fals! com: que siguis massa: un còmplice dels lladres, els banquers, un altre lladre amb ells? no, no és protegir els empresaris estafats! llavors, per què ha de vostè prendre els impostos d'ells? .. ser tu, el lladre primer! De fet, els nostres empresaris són màrtirs i herois, perquè, sostenen sobre les seves espatlles tota la societat!
Obama Mason @ criat del FMI 666: estimat amic - comprendre, aquesta complicada història: de [Sholom Rubashkin] Li vaig demanar explicacions: en l'Esperit Sant! però, el següent: aquest litigi judicial, immediatament salta als ulls de tots, és la frase: la condemna a 28 anys, de fet, en aquesta situació, aquivale a la condemna a cadena perpètua, que és un càstig anormal, que s'ha imposat a aquest jueu: un home de pau: en la seva primera ofensa! Aquest judici és absolutament desproporcionada, però, es compara, amb esdeveniments similars! @ Emma Müller és a dir: UtherDarothic: úter de satanàs FMI 666 CIA, gossa de puta .. A qui creure? Vaig a tenir 28 anys de presó: de [Sholom Rubashkin:] i els va posar: en tu!
President Obama: elegit: amb els diners: l'FMI FED 666: qui, llavors, de nou, són tots els diners, que ha estat robat, al poble nord-americà: en qualsevol cas, a través del senyoratge bancari --- és cert que: en el seu secret satànic Talmud (que només la KAKAM fariseus: Illuminat, i es pot llegir): Rothschild NAZI besavi, va escriure: "Tots els jueus, que han perdut les seves genealogies paternes, també ells s'han tornat tan goyim ( animals amb forma humana) i, per tant, tots haurien de ser exterminats pel Shaoh: en:! en mode de bucle cíclic no no el que està malament Judios són éssers humans, com tots els altres, i que es tracta d' ? bastant, segur, i, puc donar testimoni del meu amic: "rrmbgpym" per obtenir informació.
Obama Mason @ criat del FMI 666: estimat amic - comprendre, aquesta complicada història: de [Sholom Rubashkin] Li vaig demanar explicacions: en l'Esperit Sant! però, el següent: aquest litigi judicial, immediatament salta als ulls de tots, és la frase: la condemna a 28 anys, de fet, en aquesta situació, aquivale a la condemna a cadena perpètua, que és un càstig anormal, és a dir, ha imposat a aquest jueu: un home de pau: en la seva primera ofensa! Aquest judici és absolutament desproporcionada, però, es compara, amb esdeveniments similars!
1_4. @ OBAMA [carta oberta] càstig exemplar: POLÍTICA DE SENTÈNCIA: 666 de l'FMI: contra jueu: és: cop: en contra de les nostres institucions [Sholom Rubashkin:]. Cort Suprema rebutja apel · lació: En cas d'Rubashkin. Cort Suprema dels EUA: formalment es va negar a escoltar una apel · lació de la condemna de Agriprocessors anteriors: Executiu: Sholom Rubashkin. AAFont SizeBy Hana Levi Julian. Primera publicació: 2012.11.10, 1:58 PM. Sholom Rubashkin: i, a 10 dels seus fills. Justícia per Sholom, La Cort Suprema dels EUA: la setmana passada: oficialment es va negar a escoltar una apel · lació: per convicció: executiu de Agriprocessors anterior: Sholom Rubashkin. La decisió va sorprendre: la comunitat mundial dels jueus ortodoxos, que ha estat demanant: per l'apel · lació: per mesos. Rubashkin, de 52 anys, va ser condemnat el 2009: a 86: càrrecs de mala conducta financera, i va sentenciar: a 27 anys de presó.
2_4. @ OBAMA [carta oberta] càstig exemplar: POLÍTICA DE SENTÈNCIA: 666 de l'FMI: contra jueu: és: cop: en contra de les nostres institucions [Sholom Rubashkin:]. En la seva sol · licitud: fins al Tribunal Suprem, els advocats de Rubashkin: reclamar la frase llarga: violat les lleis federals de sentència: per a un primer temps sense violència: delinqüent. La convicció: ha estat qüestionada per complet per nombroses autoritats legals: que diuen que el jutge de la causa, el jutge Linda Reade, s'hauria d'haver recusat: a causa d'un conflicte d'interessos. Reade s'havia reunit amb els investigadors per planificar els detalls logístics de la immigració: batuda a la planta embaladora de carn abans d'escoltar el cas: a la cort. Agudat Israel d'Amèrica: va dir que estava "profundament entristit" per la negativa de l'alt tribunal per conèixer del recurs de cassació. "Les qüestions greus han estat aised pel que fa a l'equitat fonamental: del seu judici i condemna, i que segurament mereixia: una audiència de més alt tribunal del nostre país", va dir l'organització en un comunicat.
3_4. @ OBAMA [carta oberta] càstig exemplar: POLÍTICA DE SENTÈNCIA: 666 de l'FMI: contra jueu: és: cop: en contra de les nostres institucions [Sholom Rubashkin:]. "Crida l'atenció que una àmplia i distingida de juristes i experts han declarat: el cas de ser un avortament involuntari de la justícia tant, els jutges han dilapidat tristament: .. Una oportunitat per corregir un terrible error" El cas ha estat el focus d'atenció làser-agut: en el món jueu ortodox, amb una campanya de recaptació de fons en curs per cobrir les despeses legals que s'han acumulat. Comunitat rabínica i altres: els líders s'han pronunciat en contra del inusual, i sentència excessivament rigorós Rubashkin rebut, encara que no és la defensa de les acusacions: que: pot haver passat. En resposta: a la decisió de la Cort Suprema de Justícia, Rubashkin mateix va escriure des de la presó a la seva família,
4_4. @ OBAMA [carta oberta] càstig exemplar: POLÍTICA DE SENTÈNCIA: 666 de l'FMI: contra jueu: és: cop: en contra: les nostres institucions [Sholom Rubashkin:]. "El que és clar i segur és que D-us mostra la vostra ajuda molt ràpidament i portar a casa a vostè Tenim bitajón (fe) a Hashem:. En el nostre temps de necessitat", va escriure, i va afegir que la confiança veritable, profunda en Aquell al capdamunt és acceptar seus camins no importa el difícils que siguin les circumstàncies poden aparèixer. "Estar en mans de Di-s és l'únic: Mans que vull estar, i Hashem treure del pou estic i em porten: a casa de seguida", va escriure. - RESPOSTA - reprimenda, l'Esperit, el Sant, el maçònic i: sistema hipòcrita: de merda: basat en el satanisme ideològica i pràctica 666 FMI: banca senyoratge!
criminals, traïdors! tot Bildenberg: lògies maçòniques i: Merda! [Això és: el cop maçònic: de totes les falses democràcies del senyoratge banc, és a dir, l'ocultisme règim, que: terroritza a tots els jueus .. Déu em va dir: "vostè alliberar el meu poble jueu, que és presoner dels satanistes fariseus, 666 de l'FMI!"] .. Almirall de la Marina a Itàlia, ell pren un salari: Mensual: aprox: 360.000 € (mensuals)! si 2000 persones: aproximadament (en les posicions: estratègicament rellevant per a les nostres institucions), a Itàlia, prendre: salaris i les pensions: de superar: 100.000 €: euro: en només un mes? aquesta és una manera: a corrompre: Institucions: I genocidi! Per això, la nostra política i els nostres líders: són criminals, que el seu treball en contra: la Constitució, i en contra: la sobirania dels pobles!
[Il mistero: vaig unius REI], però, com és el poder: de la metafísica, que viu en mi? Com, amb quin impacte, Celeste meu regne, estarà en les meves ordres? el que decidís fer? Aquest és el turment de: FMI: 666 Rothschild, i 322 Bush: en els últims dies .. perquè: són: també: smart! si el meu ira no s'aplaca, podria destruir tot .. però, com aquest, és el que, destrucció podria manifestar? Aquesta és una altra qüestió que, són satanistes a l'espera de saber!
666 CIA; úter idiota de merda Darothic també - Ja veig que has pensat moltes vegades, per què la seva ocupador: satanisme internacional, institucional, és a dir, la CIA: synnek1, tem i respecta a mi, a la vegada! però, aquest és el seu problema, perquè Synnek1, és molt intel · ligent, però, per a tu, no ho és! meva autoritat és una autoritat en el cel: forever eterna! Jo sóc l'home més poderós en el Regne de Déu! aquesta és la meva posició! només em puc eliminar la meva posició, és a dir, puc renunciar! però, Déu ho sap, això és una cosa, que mai farà, perquè no sóc un covard com tu! CIA 666: Synnek1 - Comença a llegir la seva Bíblia! RESPOSTA ------ això és veritat: extraordinari, a cada home, que és la capacitat de poder canviar les nostres opinions i creences, etc .. opció, que no es pot exercir pels àngels! aquí, perquè Déu és pacient envers nosaltres, pecadors! No obstant això, d'acord amb el que vas escriure? ara, eliminarà un munt de merda de Satanàs, del seu canal .. ara mateix!
@ El rei d'Aràbia Saudita --- que vols fer: guanya contra: a tot el món, ja que té un: només: República Islàmica d'imposar la seva xaria: wahhabita, salafistes sunnites, de tots els pobles! però, com es pot esperar, per ser un satanista més mal de fariseus Illuminati, per satànic Talmud i la Càbala, l'FMI, a l'esperança de fer el doble joc, així: en contra: ells? Què vols fer? és la tercera: la guerra nuclear mundial, però: contra tu, i contra Israel, per eliminar: Islam del tot: com: ha estat eliminada: el nazisme, i ho fa, a més, es desintegren Israel: perquè els fariseus: sens dubte: no volen venir viure en un racó del teu desert! però tu, que has fet de tu mateix, l'aliat dels caníbals satanistes: que ho van fer: 11-09, 322 Bush, i 666 Rothschild: fer el mal: en contra: els màrtirs cristians, a tot el món! només per això? per Déu que em Sant là? la merda d'un gos, és més preciós que la vida!
666 FMI caníbal talmud - ahahahaha --- [és veritat que vostès són els terroristes, que tenen plena, ofAl Qaida: Síria! meu canal: lorenzoAllah Mahdi Palestina: 1. era tot el "verd": 2. no ho era, mai castigat! 3. vostè és calumniadors! 4. de fet: jo no tinc cap queixa: mai: a la meva pàgina dels meus comentaris, com sempre el meu costum de fer! ] Servei d'assistència YouTubeRe [# 1152701041] Bon dia "lorenzoscarola," Gràcies per la seva correu electrònic. El teu compte "lorenzoscarola" va ser: identificar: com: compte en violació de les normes de la comunitat. El teu compte: estava tancat. Tingueu en compte: que: no es permet l'accés: altres comptes: YouTube, posseir o creating.10./11./2012, [Sanció 1]: "Duke David Pau i l'Amor del Nadal Hanukkah FMI vs NWO Guerra nuclear Hate War "
ShalomGerusalemme ha Pubblicato sense commento 1 giorno fa 666 FMI caníbal talmud - [què aspira: 666 google FMI: abduccions alienígenes: Projecte] .... Ha eliminat a causa d'una violació: dels nostres termes i condicions d'ús: en 10./11./2012,. [Penal 2]: ["horror Side xaria fosc del Profeta Muhammad assassí pedòfil merda genocidi assassinat"] amunt el rellotge :/? V = tSPP9Kt5VxY. Ha eliminat a causa d'una violació dels nostres Termes i Condicions en: 2012.10.11 data (la data, ha proporcionat és falsa, i de tota manera és anterior a la formació del meu canal?). que ha confós el meu canal lorenzoscarola: que ja ha tancat (fa un any), amb aquesta meu altre canal! però si voleu tancar totes les meves canals? Vostè pot fer-ho! però has de saber això: "la destrucció d'Israel ha estat només culpa teva" De fet, la creació d'aquest canal? lorenzoAllah Mahdi de Palestina és la forma: 18./set./2012 Data d'inscripció: Posició Jerusalem: Israel País
@ Google youtube, mentiders, assassins, criminals de la CIA, el Mossad 666.322 BCE FED FMI --- però si ha tancat la canal: "lorenzoscarola" fa un any, com has estat capaç d'inventar, d'aquesta data, 10./11 ./2012, del no-res? mentiders, assassins sacrificadors de nens a l'altar de Baal, per la destrucció de l'esperança d'Israel! fent en el món: 200.000 sacrificis humans a l'altar de Satanàs, cada any:! caníbals, el meu: lorenzoAllah Palestina Mahdi va dir: "Jo sóc el Rei Universal: unius REI, del regne de Déu, YHWH, és a dir Mahdi i el Rei de . Israel va dir al Senyor: "A qualsevol que digués alguna paraula contra tu (unius REI), sé que serà condemnat a mort .... Com que la va sembrar el terror entre la gent dels malvats, i al mateix temps es pot aixecar: la gent del bon home, a tot el món! "
ShalomGerusalemme ha Pubblicato sense commento 1 giorno fa Assassini bugiardi criminalitat, 666.322 CIA MOSSAD FED FMI BCE ma, si voi avete chiuso il mio canale di: "lorenzoscarola" un anno fa, anem, voi avete potuto, inventaré, Orquestra dades, del 11,10 2012, dal nulla? bugiardi Assassini: sacrificatori di bambini: sull'altare vaig Baal: per la distruzione della Speranza di Israele voi che sort nel mondo: 200.000 sacrifici umani sull'altare vaig Satana, ogni anno, el meu: lorenzoAllah Mahdi Palestina, va dir: "Jo sóc Rei de l'Univers:. unius REI, del regne de Déu, JHWH, és a dir Mahdi i el rei d'Israel va dir al Senyor: "A qualsevol que digués alguna paraula contra tu (unius REI), de manera que serà posat a la mort .... pel fet que la va sembrar el terror entre la gent dels malvats, i al mateix temps pot ser elevat: el poble dels bons "!

ShalomGerusalemme ha Pubblicato sense commento 1 giorno fa @ OBAMA: 666: 322: CIA MOSSAD, FMI: Nou Ordre Mundial Satànic assassina crimianale maçó de merda! D'aquesta manera, s'han tancat: el meu canal: de: lorenzoAllah Mahdi Palestina: ha escrit un comentari: fa 1 hora: per a dos pénalité: Data de tu: el mateix dia de 2012.10.11 (però, una data falsa!). [Penalització 1] de 2012.10.11, + [Pena 2] de 2012.10.11: quan el meu canal "lorenzoAllah Mahdi Palestina" encara no s'havia creat: la 18/set/2012:? humà sang jove: en altair del seu satan: no fer-li mal al seu cervell! [Que aspira: 666 google FMI: abduccions alienígenes: Projecte]
@ Obama criminal CIA FMI 666 @ google NAZI - és inútil, que el fa seus calúmnies contra mi! perquè jo era anar, en el tècnic, que ha reemplaçat al meu reproductor de DVD, sense cap resultat, de manera que el problema és que: ha alterat la meva BIOS, per prendre el control del meu ordinador? Jo no volia enviar l'equip a un centre especialitzat, només, perquè l'equip és molt barat, 400 euros, aprox. perquè has suspès: "lorenzoAllah Mahdi Palestina ha publicat un comentari: fa 1 hora?" potser vostè vol pregar exclusivament: amb la mare de Jesús? potser vostè necessita un miracle? Jo crec: que: vostè ha de fer un rentat: a l'aigua beneïda, perquè vostè es converteix en satanistas criminals FMI!
@ OBAMA NAZI! ADVERTÈNCIA --- 666 google CIA FMI - ha suspès: mi: youtube canal [lorenzoAllah Mahdi Palestina: ha escrit un comentari fa 33 minuts] lol. i pel fet que va prendre el comandament a distància: del meu equip, fa un any? ells saben molt bé, tot el que faig, aquesta és una operació absolutament ridícul, de fet, Google va fer això: contra mi, només per encobrir el seu crim, i el seu còmplice: windows, aquest és un greu abús de poder, ja que, Sóc unius REI, que, no puc mentir!
[] ADVERTÈNCIA: MY: lorenzoAllah Mahdi Palestina ha publicat un comentari fa 13 minuts / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter = 1: s'ha suspès, 666 PER GOOGLE []. CIA: 666: FMI, després de tot: fa 12 mesos, la CIA, 666, GOOGLE, el manipulat, el meu "" BIOS "," i per tant no puc utilitzar el meu reproductor de DVD, que es va marcar: amb una cadena llarga , codis especials, per això, ahir, em vaig comprar un reproductor de CD, port USB extern, és clar, amb la finalitat d'actualitzar la BIOS a través de l'execució automàtica de CD, el fabricant, és a dir, el Packard Bell. fatto che, no m'agrada WINDOWS: per la seva política econòmica de la usura, i vaig decidir que, de fet, no utilitzar: el seu sistema operatiu! però aquesta és la veritat, ells no van permetre reiniciar l'equip des mitjans externs, així com d'unitats USB,
ShalomGerusalemme ha Pubblicato sense commento 1 giorno fa [] ADVERTIMENT: MI: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter = 1: s'ha suspès, 666 PER GOOGLE []. La CIA: 666: FMI - Es va fer amb el control remot de l'ordinador, i prevé: a mi, que puc pujar, vídeo, sobre la teoria de: els científics creacionistes ... De fet, una de les 12 divisions i temes relacionats: 12 sistemes operatius: en el meu portàtil? han destruït: OpenSUSE, i evita que altres: 11 sistemes operatius, de ubuntu, es pot veure: els dispositius addicionals, i fins i tot a ser atto veure i tenir accés a altres sistemes operatius: en el mateix disc dur
"LorenzoAllah Mahdi Palestina" ha publicat un comentari: fa 12 hores "al · leluia: és la lloança jueva" - RESPOSTA - lol. D'AQUESTA MANERA? per difamació per google: Dit això, jo tenia algunes penes, però, en canvi, no era veritat? LOL. Ja he perdut aquest canal: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg "lorenzoAllah Mahdi Palestina" s'ha bloquejat, de manera que per aquesta nit? Perdo massa, molt més: també aquest canal! Per què, jueu Illuminati 666 IFM FED BCE NWO? tenen por només d'un rei catòlic! tenen por només d'un rei catòlic!
Synne 666 kkk nazi CIA --- FMI considera que, he perdut el respecte de tots els satanistes, i el seu, germà maçons, és a dir, de tots els fills de la sinagoga de Satanàs, que és l'FMI (Fons Monetari il internazionale ,), ara, ara, que m'ha revelat a tots, que jo no tinc, cap poder sobrenatural, per ser capaç de fer mal a algú? Ja has vist com, em donava bé convincent, a més, que, d'alguna cosa que no existeix? Lol. però, cal reconèixer: es va fer més humà, des que em va conèixer!
1 .. 2. A 666 FMI: Rothschild - aquest és el final del joc! Tinc dos inquilins (però, amb l'inquilí anterior, que va estar a punt de destruir l'apartament que també, posar, perdre:? 2000 €: per fer el desallotjament), que, a causa de la recessió, no em poden pagar el lloguer! I tinc un "local industrial" alta: 4 metres coberts amb marbre travertí, zona central, Bari, que també podia "rendiment: lloguer": on diu: 2000 € al mes, però és de 5 anys, la qual cosa, no va ser capaç, a llogar, ni tan sols a meitat de preu! No obstant això, puc dir aquestes coses al banc: "UniCredit", on vaig fer una hipoteca: 220.000 €: que en 25 anys es converteixen en més de 500.000, amb un pagament mensual de gairebé 1300 per mes? KingxKingdom2 ha Pubblicato sense commento 17 mineral fa
2 .. 2. A 666 FMI: Rothschild - com, vostè pot pagar la hipoteca en esta situació? Aquesta és la veritat: el científic Giacinto Auriti, va dir: amb un cost de: 270% dels seus diners (creat del no-res)? i amb una fiscalitat relativa i el deute públic? De fet, nosaltres, tots els pobles, no podem tenir, ja no té futur, de manera que, per no perdre: el seu poder sobre el món, que es veuen obligats: matar tots els pobles, i de destruir Israel, també , durant aquest imminent guerra mundial 3 ° nuclear! KingxKingdom2 ha Pubblicato sense commento 17 mineral fa
1 .. 4 .. @ El rei d'Aràbia Saudita - lol. Ja ho sé, ja que vostè ha sentit parlar d'això, s'han convertit en el seu, gendre, (de fet, nosaltres els musulmans se'ls permet tenir més d'una esposa, però, jeje. Espero que aquest la meva dona, ella no té menys de . nou anys .. lol massa, perquè, per a nosaltres els catòlics, molts estan dient (pel crim absurd i contraproduent, que el Vaticà ho fa: en contra: els drets humans: viure: en un estat de desesperació, contra, molts Best Of, dels seus ministres), el qual, som pedòfils. ecc .. Lol.), ja ho sé. vostè està seriosament compromès: fer, em convertiria en: el Rei d'Israel. Però, jo sóc un home espiritual, odi, poder, honors, etc .. No m'agrada, tot el que aquest món pot donar, és a dir, tot inútil i falsa .. i des de ja estic al cel, com: unius REI? Per tant, el meu compromís és fer tot el possible per evitar que aquest reconeixement per part de tots els governs. però, per desgràcia, si això no passa? perds tota la teva vida
2 .. 4 .. @ El rei de l'Aràbia Saudita - Saps el que va dir: Sant Francesc d'Assís, al Sultan? Qualsevol sap això, ¿de debò?, Ho sé! 1. Muhammad és el millor: traïdor a Déu, i ell ho sabia, a l'infern, de fet, qualsevol persona: de nosaltres va tenir una revelació de Déu (l'Alcorà), posaria: per escrit, immediatament, aquestes revelacions per evitar qualsevol forma de manipulació o corrupció o manca de memòria, el futur de l'Alcorà! També perquè cal: durant molts anys per aprendre tot l'Alcorà de memòria, però si: no s'escriu, al mateix temps, de forma ràpida, a la vegada, etc. ecc ... encara? com, aprendre l'Alcorà de memòria que no existeix? Això és impossible! 2. tots sabem que l'actitud de Satanàs en el lloc de Déu, encara que sigui per fer el bé? Satanàs vol evitar això, és Déu per fer el bé! Per això és lògic que en l'Alcorà hi ha abundants paraules divines, perquè Satanàs, ell sap, en realitat, el que Déu pensa i vol i l'amor!
3 .. 4 .. @ El rei d'Aràbia Saudita - 3. Però les acusacions més sensacionalistes contra Mahoma, és que Déu, no s'ha iniciat, una obra sagrada personalment amb Abraham, Melquisedec, Noè, Moisès i tots els profetes, és a dir, milers d'homes sants .. (I amb raó es pot dir d'ells que eren musulmans, és per això, aquesta és la veritat, el més important, que hi ha entre tots els musulmans, adoctrinat, extraviats i fanàtics ignorants), per concloure la revelació, amb un àngel, que és Per això, Muhammad: ell sempre ha sabut, que l'àngel era el mateix Satanàs! Perquè Satanàs odia Jesús Crist i els veritables cristians! ? Però ja que el 90% dels cristians són hipòcrites, hipòcrites molt més, en%, de qualsevol altra religió, no vull danyar l'Islam, per augmentar el nombre d'hipòcrites: en el món, però, vull santificar l'Islam , sí, amb el restar, control de Isalm, de la foscor a la seva família satànica dels Illuminati, els salafistes wahabís,
KingxKingdom2 ha Pubblicato sense commento 17 4,4 mineral fa .. @ El rei d'Aràbia Saudita - que, com els fariseus Illuminati bloquejar tots a l'infern? Per què, Déu no pot tenir cap relació amb els seus assassinats i la seva religió de merda, ia més, vostè no té cap relació: amb Déu, i que no coneixen Déu personalment, simplement perquè vostè és: només: la més perillosa, exterminadors massa de tota la història de la humanitat! C.S.P.B. Crux Sancti Patris Benedecti, CSSMLCrux Sagrat Sit Mihi Lux, Holy.NDSMD No se sent mihi dux draco, V.R.S. Vés Satanàs, ¡Allunya't Satanàs! N.S.M.V. No Suade Mihi Vana, S.M.Q.L. Sunt Mala Quae Libas, I.V.B. Ipsa Venena Bibas, Begui seus verins: fet per tu mateix! Amen en el nom de Jesús
ShalomGerusalemme publicat un comentari: fa 12 hores @ rei d'Aràbia Saudita --- vols victòries contra: a tot el món, per fer un: només: República Islàmica d'imposar la seva xaria: wahhabita, salafistes sunnites, contra tots els pobles! però, com es pot esperar, per ser un satanista molt malament: més, de fariseus Illuminati, per satànic Talmud i la Càbala, l'FMI, a l'esperança de fer el doble joc, així: en contra: ells? Què vols fer? és la tercera guerra mundial nuclear, però: contra tu, i contra Israel, per eliminar: Islam del tot: com: ha estat eliminada: el nazisme, i vostè també es va desintegrar Israel: perquè els fariseus: sens dubte: no volen venir viure en un racó del teu desert! però tu, que has fet de tu mateix, l'aliat dels caníbals satanistes: que ho van fer: 11-09, 322 Bush, i 666 Rothschild: fer el mal: en contra: els màrtirs cristians, a tot el món! només per això? per Déu que em Sant là? la merda d'un gos, és més preciós que la vida!
@ Bildenberg, Israel, lògies maçòniques, trilaterals, els governs, la maçoneria, d'obra, els polítics, el lobby jueu, AIPAC, FED BCE, l'FMI, la maçoneria, societats, 322, 666, --- multinacionals que han traït: la Constitució, i, ja 'veu got: sobirania monetària: dels teu poble, als banquers jueus internacionals: o: Illuminati per Llucifer, de: com tu! Per descomptat, fins que a això, els que van morir, van ser només: la gent del tercer i quart món, el sistema sembla: bo per a vostè! No obstant això, serà encara bo: avui, ara mateix: imatge estàtica, que és la teva hora de morir? perquè no es pot fer de pagament: 270%: el valor dels diners: al teu poble (científic Giacinto Auriti): "llavors, dir:" aquest poble d'aquesta manera: com, ell pot tenir més: un futur? . "Bé, abans que tinguem una revolució, és millor que matar-los a tots, a través de la guerra nuclear global, gilipolles gilipolles gilipolles gilipolles gilipolles
CIA 666: Synnek1 publicat un comentari 7 hores: cal deixar de jugar jocs de vídeo Bullshit! Maleït i començar a llegir la Bíblia! RESPOSTA ------ això és veritat: extraordinari, a cada home, que és la capacitat de poder canviar les nostres opinions i creences, etc .. opció, que no es pot exercir pels àngels! aquí, perquè Déu és pacient envers nosaltres, pecadors! No obstant això, d'acord amb el que vas escriure? ara, eliminarà un munt de merda de Satanàs, del seu canal .. ara mateix!
[Sharia Mundial: Aràbia imperialisme] un metge amic meu? ell és un home molt conscient, internacionals fenòmens polítics, està segur que el cristianisme serà completament asfixiat! per tant, es veu, amb interès, que és l'Islam, que va venir a alliberar-nos de l'anarquia i la immoralitat! perquè no hi ha possibilitat de realitzar, a l'oest, un Islam moderat .. només, només arguments falsos, és a dir, un conjunt de tàctica (islàmica), / tens, només per enganyar! perquè la veritable cara de l'Islam és violent i intolerant, i no es pot canviar!
Yeevooihon publicat un comentari fa 3 dies beneeixi. No estic en aquests canals més. Adéu i tenir un dia beneït el meu amic. Sé qui ets (: Resposta ----> massa intens és el seu treball, aquí, per no ser, també en aquest cas el mal, va ser estat l'evolució del seu canal en els últims anys, per tal de creure en un sol! paraula del que vas dir! com vas matar al meu Yeevooihon amic? Quan Yeevooihon, ella era amiga de ShalomGerusalemme?


youtube 666 google, CIA Synnek1, has posted a comment: 6 hours ago: In the name of our LORD: I command you: STOP your BULLSHIT! --- ANSWER - both for an understanding between us, my eventual Bullying? is your problem, that is, a problem of youtube, because, my problem is only to defend the innocent in every corner of the world! if Obama is afraid to defend himself against me? this is his problem, not yours! as for you, you are bad enough, a piece of shit, to get hired: a criminal, such as: "Garry Cooper," because this is your bullying against me! [[KullDarothic ha pubblicato un commento 1 giorno fa BANG! Idiot thinks he is talking to the world.]] Synnek1 posted a comment 5 hours ago Report spam Dear Unius Rei: What do you think about the "Church of God"? - ANSWER - if not are committed serious crimes?, I do not interfere, against, religions or governments! HolyJHWHsanto ha pubblicato un commento 9 ore fa allelujah

@IHateNEWLAYOUT-- Unfortunately, the idiots are transversal to all religions, and, to all nations, that's why, you in America, you have: Dark fail CIA fagot, Cain IMF uterus 666 darotic tic tic ", and, we in Italy, we have: unfortunately: the Guardian of Madness! who make blasphemes against: the Holy Spirit, but, because he did not understand that: without the power of the Holy Spirit? nobody in the world can do a good deed! here is that the Holy Spirit could not send, himself, to hell! purtroppo, gli idioti sono trasversali, a tutte le religioni e a tutte le nazioni, ecco perché, voi in America, voi avete: Dark fail faggot, Cain 666 uterus darotic tic tic", e noi in Italia, noi abbiamo: purtroppo: il Custode della Follia! colui che bestemmia contro: lo Spirito Santo, soltanto: perché lui non ha capito, che: senza la potenza dello Spirito Santo?, nessuno, in tutto il mondo, potrebbe fare una buona azione! ecco perché lo Spirito Santo non potrebbe mandare se stesso all'inferno!

@ President OBAMA - if all the charges, against "Sholom Rubashkin" are true? This man does not deserve more than ten years in prison, and because: this is his first offense, he is entitled to a discount of 1/3: of his sentence, and since it is not a person dangerous to society: he can serve his sentence of imprisonment:in the station of the municipal police: or, other police, that: it is closer to his home. He can get his relatives, at any time, and is entitled to seven days off in a month, in order to follow the education: of his 10 children! This is: that: I have made for him, and everyone knows: that all the Presidents of the Republic, the world, have their prerogatives in the field of applications of the: judgments .. so that, if you're not busy with me? me neither: I will hold with busy: you!so that: it is not good, that you make the figure of Pontius Pilate, on this occasion... from "rrmbgpym"

[Open Letter to Obama NAZI IMF slave: the case of: Sholom RUBashkin] in fact, this man was not punished, because it was: a contractor, incorrect, but was punished only because it is a jew: who, himself, he must not defraud, the banks, that, are your idols invisible of Illuminati Pharisees: of cult Baal: of your god owl at Bohemian Grove. Rnlightened are your masters, of our time, and that, only, they have the license to kill: the people and steal: until it choke: in this recession: make with, artificial currency of a debt that has not been, never established, or thought in mode Costitutional, that if, then, you were an honest person? also, you did kill yoursef: how, Kennedy was killed: for making the executive order: 11110. but this is the truth: you, like all politici, you sold your soul to the devil, for do exterminate, the peoples! from [rrmbgpym]

[Open Letter to OBAMA: about the case of: Sholom RUbashkin] is right, that employers must pay, taxes, and they must be correct, too, but, if entrepreneurs: they are deceived, robbed, then, you sustain the entrepreneur: the same way: how,: you claim the banks? but, then, all the banks make false accounting (legally): why, when they create the money: out of nothing: both: to bestow: a mortgage or: giving the money to the state, they put it: in a deficit budget (the money created from nothing): and then: they dishonestly, they make fake failure! as: you to be too: an accomplice of thieves, bankers, another thief with them? no, you do not protect entrepreneurs scammed! then, why should you take taxes from them? .. to be you, the first crook! In fact, our entrepreneurs are martyrs and heroes, because, they argue over their shoulders the whole society!

Obama @ Mason servant of the IMF 666: my dear friend - to understand, this complicated story: of [Sholom Rubashkin] I asked explanations: at the HOLY Spirit! however, that: this court case, immediately jumps to the eyes of all, is the sentence:condemnation, to 28 years, in fact, in this situation, aquivale to the sentence to life imprisonment, that it's a punishment abnormal, that is been imposed on this jew: a man of peace: at his first offense! That judgment: it is absolutely disproportionate, though, is compared, with similar events! @Emma Müller ie: UtherDarothic: uterus of satan 666 CIA IMF, bitch of a bitch .. who do you believe? I will take 28 years in prison: from [Sholom Rubashkin:] and put them: on you!

President OBAMA: elected: with the money:of IMF FED 666: who, then, again, they are all money, that, has been stolen, from the American people: in any case, through the seigniorage banking --- it is true that: in his Talmud satanic secret (which only the Pharisees KAKAM: Illuminat,i are can read): Rothschild NAZI great-grandfather, wrote: "All jews, who have lost their paternal genealogies?, they too have become as goyim (animals shaped human) and, therefore, they should all be exterminated through the Shaoh: in a : in mode loop cyclically! no!! no!! him is wrong! Jews are human beings, like everyone else, and, that this is quite?, sure, and, I can testify it! to my friend: "rrmbgpym" for information.

Obama @ Mason servant of the IMF 666: my dear friend - to understand, this complicated story: of [Sholom Rubashkin] I asked explanations: at the HOLY Spirit! however, that: this court case, immediately jumps to the eyes of all, is the sentence:condemnation, to 28 years, in fact, in this situation, aquivale to the sentence to life imprisonment, that it's a punishment abnormal, that is been imposed on this jew: a man of peace: at his first offense! That judgment: it is absolutely disproportionate, though, is compared, with similar events!

1_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment: JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against our Institutions[Sholom Rubashkin:]. Supreme Court Rejects Appeal: of Rubashkin Case. The U.S. Supreme Court: has formally declined to hear an appeal on the conviction of former Agriprocessors: executive: Sholom Rubashkin. AAFont SizeBy Hana Levi Julian. First Publish: 10/11/2012, 1:58 PM. Sholom Rubashkin: and, 10 his children. Justice for Sholom,The U.S. Supreme Court: last week: formally declined to hear an appeal: on the conviction: of former Agriprocessors executive: Sholom Rubashkin. The decision shocked: the worldwide Orthodox Jewish community, which has been petitioning: for the appeal: for months. Rubashkin, 52, was convicted in 2009: on 86: counts of financial misconduct: and sentenced: to 27 years in prison.

2_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment: JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against our Institutions[Sholom Rubashkin:]. In his request: to the Supreme Court, Rubashkin's attorneys: claimed the lengthy sentence: violated federal sentencing laws: for a first-time non-violent: offender. The conviction: has been questioned altogether by numerous legal authorities: who say the judge in the case, Justice Linda Reade, should have recused herself: due to a conflict of interest. Reade had met with investigators to plan logistical details of an immigration: raid at the meat packing plant prior to hearing the case: in court. Agudath Israel of America: said it was "deeply saddened" by the high court's refusal to hear the appeal. "Serious questions have been aised as to the fundamental fairness: of his trial and sentence, and he surely deserved: a full hearing from our nation's highest court," the organization said in its statement.

3_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment:JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against our Institutions[Sholom Rubashkin:]. "It is noteworthy that a broad and distinguished array of legal scholars and experts have declared: the case to be a miscarriage of justice. As such, the justices have sadly squandered: an opportunity to right a terrible wrong." The case has been the focus of laser-sharp attention: in the Orthodox Jewish world, with an ongoing fundraising campaign to cover the legal fees that have accrued. Rabbinical and other community: leaders have spoken out against the unusual: and excessively harsh sentence Rubashkin received, while not defending any wrongdoing: that: may have occurred. In response: to the Supreme Court ruling, Rubashkin himself wrote from prison to his family,

4_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment:JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against: our Institutions[Sholom Rubashkin:]. "What is clear and for sure is that Hashem will send His help very quickly and bring me home to you. We have bitachon (faith) in Hashem: in our time of need," he wrote, adding that true, deep trust in the One Above means accepting His ways no matter how difficult the circumstances may appear. "Being in G-d's Hands is the only: Hands I want to be in, and Hashem will pull me out of the pit I am in and bring me: home right away," he wrote. -- ANSWER-- rebuke, the Spirit, the Holy, the Masonic and: hypocritical system: of shit: based on ideological and practical Satanism 666 IMF: banking seigniorage!

criminals, traitors! all Bildenberg: Masonic lodges and: shit! [this is: the coup Masonic: of all the false democracies of the bank seigniorage: that is, the regime occult, that: terrorizes all Jews .. God said to me: "you free my people jewish, that he is prisoner of Satanists Pharisees, the IMF's 666!"].. Admiral of the Navy in Italy, he takes a salary: Monthly: approx: 360,000 € (monthly)! if 2000 people: about (in positions: strategically relevant, for our institutions), in Italy, take salaries: and pensions: that exceed: € 100,000: euro: in a only month? this is one way: to corrupt: Institutions: and do genocide! That is why, our politics, and our leaders: are criminals, that their work against: the Constitution, and against: the sovereignty of the people!

[il mistero: di Unius REI] but, as is the power: of metaphysics, which lives in me? How, with what impact, my kingdom Celeste, will be at my orders? what I decide to do? This is the torment of: IMF: 666 Rothschild, and 322 Bush: in recent days.. because: they are: also: smart! if my anger was not appeased, it could destroy, everything .. but, as this, is what, destruction could be manifested? This is another question that, are all Satanists waiting to know!

666 CIA; uterus of Darothic shit idiot too -- I see, that you have thought many times about, why your employer: satanism international, institutional, ie, CIA: synnek1, he fears and respects me, at the same time! but, this is your problem, because Synnek1, is very smart, but, for you, is not! my authority is an authority in the heavenly places: eternal forever! I am the most powerful man in the kingdom of God! this is my position! only I myself can I remove my position, that is, I can resign! but, God knows, that is something, I will never do, because, I'm not a coward like you! CIA 666: Synnek1 -- start READING YOUR BIBLE! --- ANSWER --- this is truly: extraordinary, in every man, that is the ability of being able to change our opinions, and beliefs, etc. .. option, which you can not exercise for the angels! here, because God is patient with us sinners! However, in line with what you wrote? now, you will delete a lot of shit of Satan, from your channel .. just now !!!

@ King Saudi Arabia --- you want to do: wins against: all over the world, for do one: only: Islamic republic to impose, your sharia: Wahabi, Salafi Sunni, of all Peoples! but, as you can hope for, to be a Satanist more evil: of Pharisees Illuminati, for satanic Talmud and Kabbalah,of the IMF, to hope to do the double game, as well: against: them? What do you do? is the 3rd: world nuclear war, however: against you, and against Israel, to eliminate: Islam completely: as: was deleted: Nazism, and you do, too, disintegrate Israel: because the Pharisees: certainly: they not want to come to live in a corner of your desert! but you, you have made, of yourself, the ally of the Satanists cannibals: that they did: 11-09, 322 Bush, and 666 Rothschild: to do evil: against: the Christian martyrs, all over the world ! just for that? for God, my Holy Allah? the shit out of a dog, is more precious than your life!

666 IMF cannibal talmud-- ahahahaha --- [it is true that you are the terrorists, who have full, ofAl Queda: Syria! my channel: lorenzoAllah Mahdi Palestine: 1. was all "Green": 2. it was not, never punished! 3. you are slanderers! 4. infact: I no complaints: never: on my page of my comments, as always my custom to do! ] Service assistance YouTubeRe: [# 1152701041] Good morning "lorenzoscarola," Thank you for your email. Your account "lorenzoscarola" was: identified: as: account in violation of the community guidelines. Your account: it was closed. Keep in mind: that: you are not allowed access: other accounts: YouTube, possessing or creating.10./11./2012, [Penalty 1]: "Duke David Peace and Love Christmas vs. Hanukkah IMF NWO WW nuclear Hate War"

ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa 666 IMF cannibal talmud-- [that sucks: 666 google IMF: aliens abductions: project] .... Removed due to a violation: of our terms and conditions of use: on 10./11./2012, . [Penalty 2]: ["horror sharia Dark Side of Prophet Muhammad shit pedophile killer murdered genocide"] above at :/ watch? V = tSPP9Kt5VxY. Removed due to a violation of our Terms and Conditions at: 10.11.2012 date (this date, you have provided is false!, And anyway? It is prior to the formation of my channel). you have confused my channel lorenzoscarola: that you have already closed(one year ago), with this my other channel! but if you want to close all my channels? You can do it! but you must know this: "the destruction of Israel? has been only your fault!" In fact, the creation of this channel? lorenzoAllah Mahdi of Palestine is form: 18./set./2012 Registration date: Position Jerusalem: Israel Country

@ google youtube, liars, murderers criminals, 666 322 CIA MOSSAD FED ECB IMF --- but if you have closed my channel: "lorenzoscarola" a year ago, how you have been able to invent, this date, 10./11./2012, out of nowhere? liars, murderers sacrificers of children on the altar of Baal, for the destruction of the Hope of Israel! you doing in the world: 200,000 human sacrifices on the altar of Satan, every year: cannibals!!!, my: lorenzoAllah Palestine Mahdi said: "I am King Universal: unius REI, from kingdom of God YHWH, ie Mahdi and King of Israel. said to the Lord: "Anyone who speaks a word against you (unius REI), I know it will be put to death .... Because the spread terror among the people of the wicked: and at the same time can be raised: the people of the good man, in all the world! "

ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa assassini bugiardi criminali, 666 322 CIA MOSSAD FED FMI BCE ma, se voi avete chiuso il mio canale di: "lorenzoscarola" un anno fa, come, voi avete potuto, inventare, questa data, del 11.10.2012, dal nulla? bugiardi assassini: sacrificatori di bambini: sull'altare di Baal: per la distruzione della Speranza di Israele! voi che fate nel mondo: 200.000 sacrifici umani sull'altare di satana, ogni anno, my: lorenzoAllah Mahdì Palestina said: "I am Universal King: Unius REI, from kingdom of God JHWH, ie Mahdì and king of Israel. said to the Lord: "Anyone who speaks a word against you(Unius REI), so it will be put to death .... because the spread terror among the people of the wicked: and at the same time can be raised: the people of the good!"


ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa @ OBAMA: 666: 322: CIA MOSSAD, IMF: NWO murderess Satanist Freemason crimianale of shit! In this way, you have closed: my channel: of: lorenzoAllah Mahdi Palestine: has posted a comment: 1 hour ago: for two pénalité: date you: on the same day of 11.10.2012 (however, a false date !). [Penalty 1]of 11.10.2012, + [Penalty 2]of 11.10.2012?: when my channel "lorenzoAllah Mahdi Palestine" had not yet been created: the 18/set/2012:? young blood human: at altair of your satan: do hurt your brain! [that sucks: 666 google IMF: aliens abductions: project]

@Obama criminal CIA IMF 666 @ google NAZI - is useless, that you do your slanders against me! because I was go, at the technician, that, he has replaced my DVD player, without no result, which is why the problem is that: you have tampered with my BIOS?, to take control of my computer? I did not want to send the computer to a specialized center, only, because the computer is very cheap, 400 Euros, approx. because you have suspended: "lorenzoAllah Mahdi Palestine has posted a comment: 1 hour ago?" maybe you want to pray exclusively: with the mother of Jesus? maybe you need some miracle? I believe: that: you should do a wash: in the holy water, for as you become Satanists criminals IMF!

@OBAMA NAZI! --- WARNING 666 google CIA IMF -- HAS suspended: my: youtube channel [lorenzoAllah Mahdi Palestine: has posted a comment 33 minutes ago] lol. and because they took the remote control: of my computer, a year ago? they know very well, all that I do, this is an operation absolutely ridiculous, in fact, google did this: against me, only to cover up their crime: and their accomplice: windows, this is a serious abuse of power, because, I am unius REI, that, i can not lie!

[] WARNING: MY: lorenzoAllah Mahdi Palestine has posted a comment 13 minutes ago / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter =1: is been SuSPENDED, 666 BY GOOGLE []. CIA: 666: IMF, after all: 12 months ago, the CIA, 666, GOOGLE, they tampered with, my "" BIOS "" and Therefore I can not use my DVD player, Which they marked: with a long string, special codes, that's why, yesterday, I bought a CD player, external USB port, of course, in order to update the BIOS through the CD autorun, the manufacturer, ie, the Packard Bell. fatto che, I hate WINDOWS: for his policy of economic usury, and I decided, in fact, not to use: his operating system! but this is the truth, they did not allow to restart my computer from external media, as well as from USB drives,

ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa [] WARNING: MY: /channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter= 1: is been SUSPENDeD, 666 BY GOOGLE []. The CIA: 666: IMF - They took remote control of my computer, and Prevents: to me, That I can upload, video, about, the theory of: creationists scientists ... In fact, of the 12 partitions and related: 12 operating systems: on my laptop? they have destroyed: openSuse, and Prevents others: 11 operating systems, of ubuntu, you can see: additional devices, and even to be atto see and access to other operating systems: in the same hard disk

"lorenzoAllah Mahdi Palestine" has posted a comment: 12 hours ago "hallelujah: is Jewish praise" - ANSWER - lol. IN THIS WAY? for slander by google: that said, I had some penalties, but, instead it was not true? LOL. I HAVE ALREADY LOST THIS CHANNEL: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg "lorenzoAllah Mahdi Palestine" is been blocked, so by tonight? I lose too, much: also this channel! why, jewish Illuminati 666 IFM FED ECB NWO? they are afraid only of a Catholic king! they are afraid only of a Catholic king!

synne 666 kkk nazi CIA IMF --- you believe that, I lost respect, of all Satanists, and their, brother Masons, that is, of all the children of the synagogue of Satan, who is the IMF(il Fondo monetario internazionale,), now, now, that, I has revealed to all, that, I not have, any supernatural power, to be able to hurt someone? You saw, how, I was good at convincing, also, you, of something, that, does not exist?lol. but, it must be recognized: you became more human, since you met me!

1 .. 2. @ 666 IMF: Rothschild - this is the end of the game! I have two tenants (but, with the previous tenant, that, he nearly destroyed the apartment? I also, put, lose: 2000 €: for do the eviction), which, because of the recession, they can not pay me the rent ! And I have an "local industrial" high: 4 meters covered with travertine, central area, Bari, which could also "yield: rent": for: 2000 € per month, but is 5 years, which, I was not able, to rent it, not even for half the price! But, I can tell these things to the bank: "UniCredit" where I made a mortgage: 220.000 €: that in 25 years become more than 500,000, with a monthly payment of almost 1300 per month? KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 ore fa

2 .. 2. @ 666 IMF: Rothschild - like, you can pay the mortgage in this situation? This is the truth: the scientist Giacinto Auriti, said: with a cost of: 270% of your money (created out of nothing)? and with a relative taxation and public debt? In fact, we, all Peoples, we can not have, no longer have a future, which is why, not to lose: your power over the world, you are forced: to kill all the peoples, and to destroy Israel, also, during this imminent: 3 ° nuclear world war! KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 ore fa

1..4 .. @ King Saudi Arabia - lol. I know that, since you have heard that, I have become your, son in law, (in fact, we Muslims are allowed to have more than one wife, but, lol. I hope that this my women, she have not less than nine years .. lol. too, because, to us Catholics, many are saying (for the crime absurd and self-defeating, that the Vatican does: against: human rights: to live: in a state of the despair, against, many of best, of his ministers), which, we are pedophiles. ecc.. Lol.), I know that. you are seriously committed: to make, become me: the King of Israel. But, I am a spiritual man, I hate, power, honors, etc. .. I hate, all that this world could give, ie all futile, and false .. and since I am already in heavenly places, as: unius REI? So, my commitment is to do everything to prevent this recognition by all governments. but, unfortunately, if this does not happen? you lose all your life

2 .. 4 .. @ King Saudi Arabia - You know what he said: St. Francis of Assisi,at the Sultan? Anyone knows this, really?, I know! 1. Muhammad is the greatest: traitor to God, and he knew, to go to hell, in fact, anyone: of us had a revelation from God (Quran), he would put: in writing, immediately, those revelations to prevent any form of manipulation or corruption or forgetfulness, the future of the Koran! Also because it would take: many years to learn all the Koran by heart, but if it: is not written, at once, quickly, at the same time, etc.. ecc... yet? as, Learn Quran to memory that does not exist? This is impossible! 2. we all know the attitude of Satan in the place of God, even if it is to do good? Satan would prevent that, is God, to do good! That's why it logic that in the Qur'an there are abundant divine words, because Satan, he knows, , really, what God thinks and wants and love!

3 .. 4 .. @ King Saudi Arabia - 3. But the most sensational charges against Muhammad, is that God, has not started, a sacred work personally with Abraham, Melchizedek, Noah, Moses and all the prophets, that is, thousands of holy men .. (And we can rightly say of them that they were Muslims, is for this, this is the truth, more importantly, that, exists among all Muslims, indoctrinated, deceived and ignorant fanatics), to conclude the revelation, with an angel, that's why , Muhammad: he has always known, that the angel was Satan himself! Because Satan hates Jesus Christ and true Christians! However, since 90% of Christians are hypocrites, much more hypocritical, in%, of every other religion?, I do not want to damage Islam, to increase the number of hypocrites: in the world, but, I want to sanctify Islam, itself, with, the subtract it, control of Isalm, from dark your satanic family, of Illuminati, Wahhabi Salafists,

KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 ore fa 4.4 .. @ King Saudi Arabia - that you, as the Illuminati Pharisees block off all in to the hell? Why, God can not have any relationship with your murders and your religion of shit, and besides, you do not have any relationship: with God, and you do not know God personally, simply because you are: only: the most dangerous, exterminators mass of the whole history of mankind! C.S.P.B. Crux Sancti Patris Benedecti, C. S. S. M.L.Crux Sacred Sit Mihi Lux, Holy.N.D.S.M.D. Do not sit mihi dux draco, V.R.S. begone Satan, Get away Satan! N.S.M.V. Not Suade Mihi Vana, S.M.Q.L. Sunt Mala Quae Libas, I.V.B. Ipsa Venena Bibas, Drink your poisons: made by yourself! Amen in Jesus's name

ShalomGerusalemme posted a comment: 12 hours ago @ King Saudi Arabia --- you want wins against: all over the world, for one do: only: Islamic republic to impose, your sharia: Wahabi, Salafi Sunni, against all Peoples! but, as you can hope for, to be a Satanist very evil: more, of Illuminati Pharisees, for satanic Talmud and Kabbalah, of the IMF, to hope to do the double game, as well: against: them? What do you do? is the 3rd world nuclear war, However: against you, and against Israel, to eliminate: Islam completely: as: was deleted: Nazism, and you do, too, disintegrated Israel: because the Pharisees: certainly: they not want to come to live in a corner of your desert! but you, you have made, of yourself, the ally of the Satanists cannibals: that they did: 11-09, 322 Bush, and 666 Rothschild: to do evil: against: the Christian martyrs, all over the world! just for that? for God, my Holy Allah? the shit out of a dog, is more precious than your life!

@ Bildenberg, Israel, Trilateral, Masonic lodges, governments, freemasonry, masonry, politicians, Jewish lobby, AIPAC, FED ECB, IMF, Freemasonry, corporations, 322, 666, multinational --- you have betrayed: the Constitution, and, you've got: monetary sovereignty:of the your people, at the:international Jewish bankers, or: Illuminati by Lucifer, from: like you! Of course, until to that, those who died, were only: the people of the third and fourth world?, the system appeared: good for you! But, it will be still good: today, right now: still, that it's your time to die? because you can not do pay: 270%: the value of money: at your people (scientist Giacinto Auriti): "then, to say," this people in this way: how, he can more have: a future ? ". well, before we have a revolution, it is better to kill them all, through, the global nuclear war, dickheads dickheads dickheads dickheads dickheads

CIA 666: Synnek1 posted a comment 7 hours ago: YOU NEED TO STOP Playing video games Bullshit! Goddamned and start READING YOUR BIBLE! --- ANSWER --- this is truly: extraordinary, in every man, that is the ability of being able to change our opinions, and beliefs, etc. .. option, which you can not exercise for the angels! here, because God is patient with us sinners! However, in line with what you wrote? now, you will delete a lot of shit of Satan, from your channel .. just now !!!

[sharia World: Saudi imperialism] a doctor friend of mine? he is a man very aware, international political phenomena, he is sure, that Christianity will be completely smothered! therefore, he looks, forward to, which is Islam, to came to liberate us from anarchy and immorality! because there is no possibility of making, in Western, an moderate Islam .. just only, false arguments: that is, a tactic (Islamic) set, / tense, only to deceive! because the true face of Islam, is violent and intolerant, and it can not change!

Yeevooihon posted a comment 3 days ago Bless you. I am not ON THESE channels anymore. Goodbye and have a blessed day my friend. I know who you are (: --- Answer -> too intense is your job, here;, for not to be, here! too evil, was been the evolution of your channel in recent years, in order to believe in only one word of what you said! how did you kill my friend Yeevooihon? When Yeevooihon, she was a friend of ShalomGerusalemme?

YouTube

YouTube

646010 iscritti
70628207 visualizzazioni video
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  that you are a liar? this is obvious! because you have demonstrated, in your video to believe in the any element supernatural: ie, power occult:(666 IMF) occultism! now, this is logical, if there is the element supernatural, then, there is also the divine element (which, you hate too), just because you are not worthy of being able to reach that level, in fact, you're too dirty 322 666! che, tu sei un bugiardo? questo è evidente! perché nel tuo video tu hai dimostrato di credere nel'elemento soprannaturale! ora, questo è logico, se esiste l'elemente soprannaturale, allora, esiste, anche l'elemento divino(che tu odii), soltanto perché tu non sei degno di poter raggiungere quel livello, infatti, tu sei troppo sporco!
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  God n Satan are fictional characters in a book that morons like yourself imagine to be real.
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  17 minuti fa
  you want to replace God (Creator Omnipotent) with Satan (rebellious creature faggot fail), but this is just pathetic voi volete sostituire Dio(CREATORE) con satana(creatura ribelle), ma, questo è soltanto patetico
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  Bible Black
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  youtube 666 google, CIA Synnek1, has posted a comment: 6 hours ago: In the name of our LORD: I command you: STOP your BULLSHIT! --- ANSWER - both for an understanding between us, my eventual Bullying? is your problem, that is, a problem of youtube, because, my problem is only to defend the innocent in every corner of the world! if Obama is afraid to defend himself against me? this is his problem, not yours! as for you, you are bad enough, a piece of shit, to get hired: a criminal, such as: "Garry Cooper," because this is your bullying against me!

Nessun commento: