Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

Goddamned dhe të filloni të lexoni Biblën tuaj

youtube google 666, CIA Synnek1, ka postuar një koment: 6 orë më parë: Në emër të Zotit tonë: unë ju urdhëroj: STOP dëngla tuaj! PËRGJIGJE --- - të dyja për një mirëkuptim midis nesh, eventual im Bullying? është problemi juaj, që është, një problem i youtube, sepse, problemi im është vetëm për të mbrojtur të pafajshëm në çdo cep të botës! nëse Obama ka frikë për të mbrojtur veten kundër meje? ky është problemi i tij, jo tuajat! sa për ju, ju jeni mjaft e keqe, një pjesë e mut, për të marrë me qira: një kriminel, të tilla si: "Garry Cooper," sepse kjo është ngacmimi yt kundër meje! [[KullDarothic ha un commento pubblicato 1 Giorno fa BANG Idiot mendon se ai është duke folur në botë]!.] Synnek1 postuar një koment 5 orë më parë Raporti spam dashur Unius Rei: Çfarë mendoni në lidhje me Kishën e Perëndisë " "- PËRGJIGJE - nëse nuk janë kryer krime të rënda, unë nuk do të ndërhyjë, ndaj feve, ose qeveritë! HolyJHWHsanto ha pubblicato un commento 9 ore fa allelujah
@ IHateNEWLAYOUT - Fatkeqësisht, idiotë janë transversale të gjitha feve, dhe të gjitha kombet, kjo është arsyeja pse ju në Amerikë, ju keni: Dark dështojnë CIA Fagot, Kaini mitra FMN 666 darotic TIC TIC ", dhe ne në Itali, kemi: për fat të keq: Ruajtësi i çmenduri që bëjnë blasfemojë kundër: Fryma e Shenjtë, por për shkak se ai nuk e ka kuptuar se:? pa fuqinë e Shpirtit të Shenjtë askush në botë nuk mund të bëjë një vepër të mirë këtu është se Fryma e Shenjtë nuk mund të dërgoni, veten, në ferr purtroppo, GLI idioti sono trasversali, një Tutte le religioni ea Tutte le nazioni, Ecco perche, voi në Amerikë, voi avete: bythëqirë errët dështojnë, Kaini 666 mitrës darotic TIC tik nervoz ", E noi në Italia, noi Abbiamo: purtroppo: il Custode della Follia! colui che bestemmia contro: lo Spirito Santo, soltanto: perche lui jo ha Capito, Che: senza la potenza dello Spirito Santo, nessuno, në tutto il mondo, potrebbe fare una BUONA azione? Ecco perche lo Spirito Santo jo potrebbe mandare se all'inferno stesso!
@ Presidenti Obama - nëse të gjitha akuzat, kundër "Sholom Rubashkin" janë të vërteta? Ky njeri nuk meriton më shumë se dhjetë vjet në burg, dhe për shkak se: kjo është vepër e tij të parë, ai ka të drejtë për një zbritje prej 1/3 të dënimit të tij:, dhe që kjo nuk është një person i rrezikshëm për shoqërinë: ai mund të shërbejë dënimin e tij me burgim: në stacionin e policisë bashkiake: ose, policia e tjera, se: ajo është më afër në shtëpinë e tij. Ai mund të merrni të afërmit e tij, në çdo kohë, dhe ka të drejtë të shtatë ditëve jashtë në një muaj, në mënyrë që të ndjekin arsimin: nga fëmijët 10 e tij! Kjo është: se: kam bërë për të, dhe të gjithë e di: se të gjithë kryetarët e Republikës, botërore, kanë prerogativat e tyre në fushën e aplikimeve të aktgjykimeve: .. kështu që, në qoftë se ju nuk jeni të zënë me mua? mua as: Unë do të mbajë të zënë me: ju në mënyrë që: nuk është e mirë, që të bëni figurën e Ponc Pilatit, në këtë rast ... nga "rrmbgpym"
[Letër e hapur për Obama skllav nazist FMN: Rasti i: Sholom RUBashkin] në fakt, ky njeri nuk është dënuar, sepse ajo ishte: një kontraktor, i pasaktë, por u ndëshkuar vetëm për shkak se ajo është një çifut: kush, vetë, ai duhet mos mashtroni, bankat, të cilat, janë idhujt tuaj padukshme e farisenjve: Illuminati e kultit Baalit: buf e perëndisë suaj në Bohemian Grove. Rnlightened janë mjeshtra tuaja, të kohës sonë, dhe se, vetëm ata kanë licencën për të vrarë: Populli dhe vjedhin: derisa ajo asfiksim: ne kete recesion: të bëjë me të, monedhë artificial të një borxhi që nuk ka qenë kurrë, themeluar , ose mendonin në mënyrë Costitutional, se në qoftë se, atëherë, ju keni qenë një person i ndershëm? gjithashtu, ju nuk vrasin yoursef: si, Kennedy u vra: për të bërë urdhër ekzekutiv: 11.110. por kjo është e vërteta: ju, si të gjithë politici, keni shitur shpirtin tuaj të djallit, sepse nuk shfarosin, popujt! nga [rrmbgpym]
[Letër e hapur Obamës: për rastin e: Sholom RUbashkin] është e drejtë, se punëdhënësit duhet të paguajnë, taksat, dhe ata duhet të jenë korrekte, shumë, por, në qoftë se sipërmarrësit: ata janë të mashtruar, vjedhur, atëherë, ju mbështesin sipërmarrës: në të njëjtën mënyrë: si,: ju pretendojnë se bankat? por, atëherë, të gjitha bankat bëjnë kontabilizimin rreme (ligjërisht): Pse, kur ata të krijuar para nga hiçi:: të dyja: të dhurojë një peng: ose: duke i dhënë para për shtetin, ata vënë atë: në një deficit Buxheti (paratë krijuar nga asgjëja): dhe pastaj: ata pandershme, ata bëjnë dështim të rreme! si: ju që të jetë shumë: një bashkëpunëtor i hajdutë, bankierë, një tjetër hajdut me ta? jo, ju nuk mbrojnë sipërmarrësve scammed! atëherë, pse duhet të marrë taksat nga ata? .. që të jetë ju, hajdut parë! Në fakt, sipërmarrësit tanë janë martirë dhe heronj, sepse, ata argumentojnë mbi shpatullat e tyre dhe shoqërinë në tërësi!
Obama @ shërbëtori Mason i FMN-666: shoku im i dashur - për të kuptuar, kjo histori e komplikuar: i [Sholom Rubashkin] I pyetur shpjegime: në Frymën e Shenjtë! megjithatë, se: ky rast gjykata, menjëherë hedhje në sytë e të gjithëve, është fjalia: dënimi, për 28 vjet, në fakt, në këtë situatë, aquivale të dënimit me burgim të përjetshëm, se kjo është një dënim i parregullt, që ka qenë e imponuar mbi këtë çifut: një njeri i paqes: në veprën e tij të parë! Se gjykimi: kjo është absolutisht joproporcionale, megjithatë, është krahasuar me ngjarjet e ngjashme! @ Emma Müller dmth: UtherDarothic: mitra e djallit FMN 666 CIA-s, bushtër e një kurvë .. kush besoni? Unë do të marrë 28 vjet në burg: nga [Sholom Rubashkin:] dhe vënien e tyre: për ju!
Presidenti Obama: u zgjodhën me paratë: i FMN FED 666: kush, pastaj, përsëri, ata janë të gjithë paratë, që ka qenë e vjedhur, nga popullit amerikan: në çdo rast, përmes bankare drejtë e zoti --- kjo është e vërtetë se: në fshehtësi Talmudit tij satanike (e cila vetëm KAKAM farisenjtë: Illuminat, i janë mund ta lexoni): Rothschild nazist i madh-gjyshi, shkroi: "Të gjithë hebrenjtë, të cilët kanë humbur brezave të tyre atërore, edhe ata janë bërë si kombeve ( kafshë në formë të njeriut) dhe, për këtë arsye, ata duhet të çrrënjosen nëpërmjet Shaoh: në a:!! në lak mënyrën ciklikisht jo jo atë që është e gabuar çifutët janë qenie njerëzore, si gjithë të tjerët, dhe se kjo është ? mjaft, i sigurt, dhe unë mund të dëshmojnë atë të mikut tim: "rrmbgpym" për informacion.
Obama @ shërbëtori Mason i FMN-666: shoku im i dashur - për të kuptuar, kjo histori e komplikuar: i [Sholom Rubashkin] I pyetur shpjegime: në Frymën e Shenjtë! megjithatë, se: ky rast gjykata, menjëherë hedhje në sytë e të gjithëve, është fjalia: dënimi, për 28 vjet, në fakt, në këtë situatë, aquivale të dënimit me burgim të përjetshëm, se kjo është një dënim i parregullt, që është janë imponuar në këtë çifut: një njeri i paqes: në veprën e tij të parë! Se gjykimi: kjo është absolutisht joproporcionale, megjithatë, është krahasuar me ngjarjet e ngjashme!
1_4. @ OBAMA [Letra e hapur] Ndëshkimi shembullor: POLITIKA E GJYKIMIT: 666 e FMN-së: kundër hebre: është: grusht: kundër Institucioneve tona [Sholom Rubashkin:]. Gjykata e Lartë hedh poshtë apelin e rastit: Rubashkin. Gjykata Supreme e SHBA: ka refuzuar zyrtarisht për të dëgjuar një ankesë në bindjen e Agriprocessors ish ekzekutiv:: Sholom Rubashkin. AAFont SizeBy Hana Levi Julian. Publikimi i parë: 2012/10/11, 1:58 PM. Sholom Rubashkin: dhe 10 fëmijët e tij. Drejtësi për Sholom, Gjykata Supreme e SHBA: javën e kaluar: zyrtarisht refuzoi të dëgjojë ankesën: në bindjen e ekzekutivit: ish Agriprocessors: Sholom Rubashkin. Vendimi i tronditur: në mbarë botën Komuniteti Ortodoks çifute, e cila ka qenë kërkesën: për ankesë: për muaj të tërë. Rubashkin, 52 vjeç, u dënua në vitin 2009: në 86: akuza për shkelje financiare: dhe u dënua: për 27 vjet në burg.
2_4. @ OBAMA [Letra e hapur] Ndëshkimi shembullor: POLITIKA E GJYKIMIT: 666 e FMN-së: kundër hebre: është: grusht: kundër Institucioneve tona [Sholom Rubashkin:]. Në kërkesën e tij: në Gjykatën e Lartë, avokatët e Rubashkin: pohoi dënimin gjatë: shkelur ligjet federale dënimit: për herë të parë jo të dhunshme: kryerësit. Bindja: është pyetje krejtësisht nga autoritetet ligjore të shumta: të cilët thonë gjykatës në rastin Drejtësisë, Linda Reade, duhet të ketë recused veten: për shkak të konfliktit të interesit. Reade kishte takuar me hetuesit për të planifikuar detajet logjistike të një bastisje emigracioni: në fabrikën e mishit paketim para dëgjimit të rastit: në gjykatë. Agudath Izraeli i Amerikës: tha se ishte "thellësisht i trishtuar" nga refuzimi i Gjykatës së Lartë për të dëgjuar ankesën. "Pyetje serioze janë aised si në ndershmërinë themelore: e gjyqit të tij dhe dënim, dhe ai me siguri merituar: një seancë të plotë nga gjykata më e lartë e vendit tonë", tha organizata në deklaratën e saj.
3_4. @ OBAMA [Letra e hapur] Ndëshkimi shembullor: POLITIKA E GJYKIMIT: 666 e FMN-së: kundër hebre: është: grusht: kundër Institucioneve tona [Sholom Rubashkin:]. "Vlen të përmendet se një grup i gjerë dhe i shquar i dijetarëve ligjorë dhe ekspertët kanë deklaruar: rasti të jetë një dështim i drejtësisë Si të tilla, gjykatësit kanë konsumuar trishtim:.. Mundësinë të drejtë një gabim i tmerrshëm" Rasti ka qenë fokusi i lazer të mprehtë vëmendjes: në botën ortodokse hebreje, me një fushatë për mbledhjen e fondeve të vazhdueshme për të mbuluar tarifat ligjore që kanë përllogaritur. Komuniteti Rabbinical dhe të tjera: liderët kanë folur hapur kundër pazakontë: Rubashkin dhe tepër të ashpër dënimi marrë, duke mos mbrojtur çdo keqbërje: se: mund të ketë ndodhur. Në përgjigje: të vendimit të Gjykatës së Lartë, Rubashkin vetë shkroi nga burgu për familjen e tij,
4_4. @ OBAMA [Letra e hapur] Ndëshkimi shembullor: POLITIKA E GJYKIMIT: 666 e FMN-së: kundër hebre: është: grusht: kundër: Institucionet tona [Sholom Rubashkin:]. "Ajo që është e qartë dhe e sigurt është se do të dërgojë Hashem ndihmën e Tij shumë shpejt dhe më sill në shtëpi për ju, ne kemi bitachon (besimi) në Hashem:. Në kohën tonë e nevojës", shkroi ai, duke shtuar se e vërtetë, besim të thellë në Një Mbi nënkupton pranimin rrugët e tij pa marrë parasysh sa e vështirë rrethanat mund të duket. "Duke qenë në duart GD është vetëm: Duart Unë dua të jem në, dhe Hashem do të tërheqë më nga gropa unë jam në dhe për të sjellë më: ​​shtëpi menjëherë," shkroi ai. - PËRGJIGJE - qortim, Shpirti, Shenjt, masonike dhe: Sistemi hipokrite: i mut: bazuar në Satanizmi ideologjike dhe praktike FMN: 666 bankare drejtë e zoti!
kriminelët, tradhëtarët! gjitha Bildenberg: llozha masonike dhe: mut! [Kjo është: grushti masonike: të gjitha demokracitë e rreme të drejtë e zoti bankare: që është, regjimi okult, që: terrorizes gjithë hebrenjtë .. Perëndia i tha për mua: "ju pa populli im çifut, se ai është rob i Satanists farisenjve, 666 të FMN-së!"] .. Admirali i Marinës në Itali, ai merr një rrogë: mujore: përafërsisht: 360.000 € (mujore)! në qoftë se 2000 njerëz në lidhje me: (në pozicione: strategjikisht të rëndësishme, për institucione tona), në Itali, të marrin rrogat dhe pensionet:: që tejkalojnë: 100.000 €: euro: në një muaj vetëm? kjo është një mënyrë: të korruptuar: Institucionet: dhe të bëjë gjenocid! Kjo është arsyeja pse, politika tona, dhe udhëheqësit tanë: janë kriminelë, që puna e tyre kundër: Kushtetutës dhe kundër: sovraniteti i popullit!
[Il mistero: DI Unius REI], por, siç është fuqia: e metafizikës, e cila jeton në mua? Si, me çfarë ndikimi, Celeste mbretëria ime, do të jetë në urdhërat e mia? ajo që unë të vendosë për të bërë? Ky është dënimi i: FMN: 666 Rothschild, dhe 322 Bush: në ditët e fundit .. sepse: ato janë: edhe: i zgjuar! nëse zemërimi im nuk ishte qetësuar, ajo mund të shkatërrojë, çdo gjë .. por, pasi kjo është ajo që, shkatërrimi mund të manifestohet? Kjo është një pyetje tjetër që, janë të gjitha Satanists pritur të dini!
666 CIA; mitra e idiot mut Darothic shumë - Unë po të shoh se ju keni menduar shumë herë për të, pse punëdhënësi juaj: Satanizmi ndërkombëtare, institucional, dmth, CIA: synnek1, ai frikësohet dhe e respekton mua, në të njëjtën kohë! por, ky është problemi juaj, sepse Synnek1, është shumë e zgjuar, por për ju, nuk është! Autoriteti im është një autoritet në vendet qiellore: përgjithmonë përjetshëm! Unë jam njeriu më i fuqishëm në mbretërinë e Perëndisë! ky është pozicioni im! vetëm unë mund ta heq veten qëndrimin tim, që është, unë mund të japë dorëheqjen! por Perëndia e di, se është diçka, unë kurrë nuk do ta bëj, sepse unë nuk jam një frikacak si ju! CIA 666: Synnek1 - filloni të lexoni Biblën tuaj! PËRGJIGJE --- --- kjo është me të vërtetë: të jashtëzakonshme, në çdo njeriu, që është aftësia për të qenë në gjendje për të ndryshuar mendimet tona, dhe besimet, etj .. opsion, të cilat ju nuk mund të ushtrojë për të engjëjve! këtu, sepse Perëndia është i durueshëm me ne mëkatarët! Megjithatë, në përputhje me atë që keni shkruar? tani, ju do të fshini një shumë të mut e Satanit, nga kanali juaj .. vetëm tani!
@ Mbreti Arabia Saudite --- ju doni të bëni: fiton kundër: e gjithë bota, për të bërë një: vetëm: republikë islamike për të imponuar, sheriatit tuaj: Vahabi, Salafi suni, të të gjithë popujve! por, si ju mund të shpresojnë për të, që të jetë një Satanist më të keqen: e farisenjve Illuminati, për satanike Talmudit dhe Kabala, të FMN-së, të shpresojmë për të bërë lojë të dyfishtë, si: ndaj: ato? Çfarë do të bëni? është 3: Lufta e Parë Botërore bërthamore, megjithatë: kundër jush, kundër Izraelit, për të eliminuar: Islami plotësisht: si: u fshi: nazizmi, dhe ju bëni, gjithashtu, shpërbëhen Izraelin për shkak se farisenjtë: me siguri: ata nuk duan të vijnë për të jetuar në një cep të shkretëtirë tuaj! por ju, ju keni bërë, për veten, aleate e kanibalët e Satanists: se ata e bënë: 11-09, 322 Bush, dhe 666 Rothschild: për të bërë të keqen kundër:: martirët e krishterë, në të gjithë botën! vetëm për këtë? për Zotin, Allahu e Shenjtë e mia? mut nga një qen, është më e çmuar se sa jetën tuaj!
666 Talmudi FMN kanibal - ahahahaha --- [është e vërtetë që ju jeni terroristë, të cilët kanë plotë, ofAl Queda: Siria! kanalin tim: lorenzoAllah Mahdi Palestinë: 1. ishte e gjitha "Green": 2. ajo nuk ishte, nuk dënohen! 3. ju jeni shpifës! 4. Infact: I ka ankesa: kurrë: në faqen time e komentet e mia, si gjithmonë me porosi tim për të bërë! ] Shërbimi Asistenca YouTubeRe: [# 1152701041] Mirëmëngjesi "lorenzoscarola," Faleminderit për email-it tuaj. Llogaria juaj "lorenzoscarola" është: identifikuar: si: llogari në kundërshtim me udhëzimet e komunitetit. Llogaria juaj: ajo ishte e mbyllur. Mbani në mend: se: ju nuk janë të lejuar qasje: Llogaritë e tjera: YouTube, posedimin ose creating.10./11./2012, [Dënimi 1]: "Duka David Paqja dhe Dashuria Christmas vs Hanukkah FMN NWO WW bërthamore Urrejtja Luftën "
ShalomGerusalemme pubblicato ha un commento 1 Giorno kanibal fa 666 Talmudi FMN - [se sucks: 666 google FMN: alienë rrëmbimesh: Projekti] .... Hequr për shkak të shkeljes së: termave dhe kushteve tona të përdorimit: në 10./11./2012,. [Dënimi 2]: ["horror sheriatit Ana e errët e Profetit Muhamed pedofilit mut vrasës gjenocidi vrarë"] lart në orë :/? V = tSPP9Kt5VxY. Hequr për shkak të shkeljes së termave dhe kushteve tona në: 2012/10/11 Data (kjo datë, ju keni dhënë është i rremë, dhe gjithsesi Ajo është e para për formimin e kanalit tim?). keni hutuar lorenzoscarola time channel: që ju kanë mbyllur tashmë (një vit më parë), me këtë kanal tim të tjera! por në qoftë se ju doni të mbyllni të gjitha kanalet e mia? Ju mund ta bëjë këtë! por ju duhet ta dini këtë: "? shkatërrimin e Izraelit ka qenë vetëm faji juaj" Në fakt, krijimi i këtij kanali? lorenzoAllah Mahdi e Palestinës është forma: 18./set./2012 Registration date: Pozicioni Jerusalem: Izraeli Vendi
@ Google youtube, gënjeshtarët, vrasësit, kriminelët 666 322 CIA Mossad FED BQE FMN --- por nëse ju kanë mbyllur kanalin tim: "lorenzoscarola" një vit më parë, si ju keni qenë në gjendje të shpikë, kjo datë, 10./11 ./2012, nga askund? gënjeshtarë, vrasësit sacrificers e fëmijëve në altarin e Baalit, për shkatërrimin e Shpresës së Izraelit! keni bërë në botë: 200.000 sakrifica njerëzore mbi altarin e Satanit, çdo vit:! kanibalët, my: lorenzoAllah Palestina Mahdi tha: "Unë jam mbreti Universal: unius REI, nga mbretëria e Perëndisë, pra YHWH Mehdiut dhe Mbret i . Izraeli i tha Zotit: "Kushdo që flet një fjalë kundër jush (unius REI), unë e di se do të dënohet me vdekje .... Sepse terrori përhapur në mesin e njerëzve të këqij, dhe në të njëjtën kohë mund të ngrihet: popullin e njeriut të mirë, në të gjithë botën! "
ShalomGerusalemme ha un commento pubblicato 1 Giorno fa assassini bugiardi criminali, 666 322 CIA Mossad FED FMI pes ma, se voi avete chiuso il mio Canale di: "lorenzoscarola" un Anno fa, eja, voi avete potuto, inventare, questa të dhënave, del 11,10 0,2012, dal nulla? bugiardi assassini: sacrificatori di Bambini: sull'altare di Baal! per la distruzione della SPERANZA di voi che Israele fati nel mondo: 200.000 sacrifici umani sull'altare di satana, ogni Anno, my: lorenzoAllah Mahdi Palestina tha: "Unë jam Universal King:. Unius REI, nga mbretëria e Perëndisë JHWH, dmth Mehdiu dhe mbreti i Izraelit i thanë Zotit: "Kushdo që flet një fjalë kundër jush (Unius REI), kështu që ai do të dënohet me vdekje .... sepse terrori përhapur në mesin e njerëzve të këqij, dhe në të njëjtën kohë mund të ngrihet: njerëzit e mirë "!

ShalomGerusalemme pubblicato ha un commento 1 Giorno fa @ OBAMA: 666: 322: CIA Mossad, FMN: NWO vrasëse Satanist crimianale mason i mut! Në këtë mënyrë, ju keni mbyllur: kanalin tim: të: lorenzoAllah Mahdi Palestinë: ka postuar një koment: 1 orë më parë: për dy pénalité: DATA ju: në të njëjtën ditë të 2012/10/11 (megjithatë, një datë false!). [Dënimi 1] e 2012/11/10, + [Dënimi 2] nga 2012/11/10:? Kur kanali im "lorenzoAllah Mahdi Palestina" ende nuk ishin krijuar: 18/set/2012:? njerëzore të rinj gjakut: në Altair e shejtanit tuaj: do të dëmtojë trurin tuaj! [Se sucks: 666 google FMN: alienë rrëmbimesh: Projekti]
@ Obama penale CIA FMN 666 @ google naziste - është e kotë, që ju të bëni shpifje tuaja kundër meje! sepse unë kam qenë shkoj, në teknik, se, ai e ka zëvendësuar DVD player time, pa asnjë pasojë, e cila është arsyeja pse problemi është se: ju keni tampered me BIOS e mia, për të marrë kontrollin e kompjuterit tim? Unë nuk dua të dërgoni kompjuterin në një qendër të specializuar, vetëm, sepse kompjuteri është shumë i lirë, 400 euro, përafërsisht. sepse ju kanë pezulluar: "lorenzoAllah Mahdi Palestina ka postuar një koment: 1 orë më parë?" ju ndoshta dëshironi të luteni ekskluzivisht: me nënën e Jezusit? ndoshta keni nevojë për disa mrekulli? Unë besoj: se: ju duhet të bëni një lavazh: në ujë të shenjtë, sepse si ju bërë Satanists kriminelët FMN!
@ OBAMA naziste! KUJDES --- 666 google CIA FMN - ka pezulluar: time: youtube channel [lorenzoAllah Mahdi Palestinën: ka postuar një koment 33 minuta më parë] lol. dhe për shkak se ata morën kontrollin e largët: e kompjuterit tim, një vit më parë? ata e dinë shumë mirë, çdo gjë që bëj unë, ky është një operacion absolutisht qesharake, në fakt, e bëri këtë google: kundër meje, vetëm për të mbuluar krimin e tyre, dhe bashkëpunëtor i tyre: dritaret, ky është një abuzim të rëndë të pushtetit, sepse, Unë jam unius REI, se, unë nuk mund të gënjejë!
[] KUJDES: MY: lorenzoAllah Mahdi Palestina ka postuar një koment 13 minuta më parë / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter = 1: ka qenë e pezulluar, 666 nga google []. CIA: 666: FMN, në fund të fundit: 12 muaj më parë, CIA, 666, GOOGLE, ata tampered me, "time" BIOS "" dhe prandaj unë nuk mund të përdorni DVD player time, që ata të shënuar: me një varg të gjatë , kodet e veçanta, kjo është arsyeja pse, dje, kam blerë një CD player, USB port të jashtëm, natyrisht, në mënyrë për të rinovuar BIOS përmes autorun CD, prodhuesi, dmth Bell Packard. fatto che, unë e urrej Windows: për politikën e tij të fajdeve ekonomike, dhe kam vendosur, në fakt, për të mos përdorur: sistemin e tij operativ! por kjo është e vërteta, ata nuk lejojnë për të rifilluar kompjuterin tim nga mediat e jashtme, si edhe nga USB drives,
ShalomGerusalemme ha un commento pubblicato 1 Giorno fa [] KUJDES: MY: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter = 1: ka qenë e pezulluar, 666 nga google []. CIA: 666: FMN - Ata morën kontrollin e largët e kompjuterit tim, dhe Ndalon: për mua, që unë mund të ngarkoni, video, rreth, teoria e: Krijuesit shkencëtarëve ... Në fakt, nga 12 ndarëse dhe lidhur me: 12 sistemet operative: në laptop tim? ata kanë shkatërruar: openSUSE, dhe ndalon të tjerët: 11 sistemet operative, të Ubuntu, ju mund të shihni: pajisje shtesë, dhe madje edhe të jetë atto parë dhe qasje në sisteme të tjera operative: në të njëjtën hard disk
"LorenzoAllah Mahdi Palestina" ka postuar një koment: 12 orë më parë "Hallelujah: është lavdërimi hebre" - PËRGJIGJE - lol. Në këtë mënyrë? për shpifje nga Google: tha se, kam pasur disa dënime, por në vend të kësaj ajo nuk ishte e vërtetë? LOL. I kanë humbur tashmë ky kanal: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg "lorenzoAllah Mahdi Palestinën" është bllokuar, kështu që nga sonte? Unë humbasin shumë, shumë: edhe këtë kanal! pse, hebre Illuminati 666 IFM FED BQE NWO? ata janë të frikësuar vetëm një mbret katolik! ata janë të frikësuar vetëm një mbret katolik!
synne 666 kkk nazi CIA FMN --- besoni se, kam humbur respektin, të gjitha Satanists, dhe vëllai i tyre, masonët, që është, të gjithë fëmijët e sinagoga e Satanit, i cili është FMN (il Fondo monetario Internazionale ,), tani, tani, se unë ka zbuluar për të gjithë, që unë nuk kanë ndonjë fuqi mbinatyrore, të jetë në gjendje për të lënduar dikë? Ju pashë, si unë ishte i mirë në bindëse, edhe, ju, për diçka që nuk ekziston? Lol. por, duhet pranuar: ju bë më njerëzore, pasi keni takuar mua!
1 .. 2. @ 666 FMN: Rothschild - ky është fundi i lojës! Unë kam dy qiramarrësve (por, me qiramarrësit e mëparshëm, se, ai gati shkatërruar banesën e edhe unë, të vënë, humb:? 2000 €: për të bërë dëbimin), i cili, për shkak të recesionit, ata nuk mund të paguajnë mua qira! Dhe unë kam një "lokal industriale" të lartë: 4 metra të mbuluara me travertin, zona qendrore, Bari, të cilat gjithashtu mund të "yield: Qira:" for: 2000 € në muaj, por është 5 vjeç, të cilën, unë nuk ishte në gjendje, në me qira atë, madje as për gjysmë çmimi! Por, unë mund të them këto gjëra në bankë: "UniCredit", ku kam bërë një peng: 220,000 €: që në 25 vitet e bërë më shumë se 500.000, me një pagesë mujore prej pothuajse 1300 në muaj? KingxKingdom2 ha un commento pubblicato 17 ore fa
2 .. 2. @ 666 FMN: Rothschild - si, ju mund të paguani mortgage në këtë situatë? Kjo është e vërteta: Giacinto shkencëtari Auriti, tha: me një kosto prej: 270% të parave tuaja (krijuar nga asgjëja)? dhe me një të afërm taksat dhe borxhin publik? Në fakt, ne, të gjithë popujt, ne nuk mund të ketë, nuk kanë një të ardhme, cila është arsyeja pse, për të mos humbur pushtetin tuaj: në mbarë botën, ju jeni të detyruar: të vrasin të gjithë popujt dhe për të shkatërruar Izraelin, edhe , gjatë kësaj pashmangshëm: 3 ° luftë bërthamore botërore! KingxKingdom2 ha un commento pubblicato 17 ore fa
1 .. 4 .. @ Mbreti Arabia Saudite - lol. Unë e di se, pasi ju keni dëgjuar se, unë kam bërë djali, juaj në ligj, (në fakt, ne muslimanët janë të lejuar të kenë më shumë se një grua, por, lol. Unë shpresoj se kjo gratë e mia, ajo të mos ketë më pak se . nëntë vjet .. lol tepër, sepse, për ne katolikët, shumë janë duke thënë (për krimin absurde dhe vetë-mundur, që Vatikani ka: kundër: të drejtat e njeriut: të jetojnë: në një shtet të dëshpërimit, kundër, shumë e mirë, nga ministrat e tij), i cili, ne jemi pedofilët. ecc .. Lol.), unë e di se. ju jeni angazhuar seriozisht: për të bërë, të bëhet mua: Mbreti i Izraelit. Por, unë jam një njeri shpirtëror, Unë i urrej, pushtet, nderon, etj .. Unë e urrej, të gjitha që kjo botë mund të jepni, pra të gjithë të kota, dhe të rreme .. dhe që unë jam tashmë në vendet qiellore, si: unius REI? Pra, angazhimi im është të bëjë gjithçka për të parandaluar këtë njohje nga të gjitha qeveritë. por, për fat të keq, në qoftë se kjo nuk do të ndodhë? ju humbni të gjithë jetën tuaj
2 .. 4 .. @ Mbreti Arabia Saudite - Ti e di atë që ai tha: St Francis of Assisi, në sulltanit? Çdokush e di këtë, me të vërtetë?, Unë e di! 1. Muhamedi është më i madh: tradhtar ndaj Zotit, dhe ai e dinte, për të shkuar në ferr, në fakt, çdokush: prej nesh kishte një zbulesë nga Perëndia (Kur'ani), ai do të vinte: me shkrim, menjëherë, ato shpalljet për të parandaluar çdo formë të manipulimi apo korrupsion apo harresa, e ardhmja e Kuranit! Gjithashtu për shkak se ajo do të marrë: shumë vite për të mësuar të gjithë Kuranin e me zemër, por në qoftë se: nuk është shkruar, në të njëjtën kohë, shpejt, në të njëjtën kohë, etj. ECC ... ende? si, Kur'ani Mëso të kujtesës që nuk ekziston? Kjo është e pamundur! 2. ne të gjithë e dimë qëndrimin e shejtanit në vend të Perëndisë, edhe nëse ajo është për të bërë mirë? Satani do të parandaluar që, është Perëndia, për të bërë mirë! Kjo është arsyeja pse ajo logjikë që në Kur'an nuk janë fjalë të bollshme hyjnore, sepse Satani, ai e di,, me të vërtetë, atë që Perëndia mendon dhe dëshiron dhe dashuri!
3 .. 4 .. @ Mbreti Arabia Saudite - 3. Por akuzat më të bujshme kundër Muhammedit, është se Zoti, nuk ka filluar, një punë e shenjtë personalisht me Abrahamin, Melkisedeku, Noeun, Moisiu dhe nga gjithë profetët, që është, mijëra njerëz të shenjtë .. (Dhe ne mund të drejtë të themi e tyre se ata ishin myslimanë, është për këtë, kjo është e vërteta, më e rëndësishmja, që ekziston në mesin e të gjithë muslimanëve, indoktrinuar, mashtrohet dhe fanatikë injorantë), për të përfunduar me zbulesë, me një engjëll, që është pse, Muhammedi: ai ka njohur gjithmonë se engjëlli ishte Satani vetë! Sepse Satani urren Jezu Krishtin dhe të krishterët e vërtetë! ? Megjithatë, pasi që 90% e të krishterëve janë hipokritë, më hipokrit, në%, të çdo feje tjetër, unë nuk dua të dëmtojë Islamin, për të rritur numrin e hipokritëve në botë, por unë dua ta shenjtëruar Islamit , vetë, me, hiq atë, kontrollin e Isalm, nga satanike familjen tuaj, e errët, Illuminati Salafists vahabi,
KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 ore fa 4.4 .. @ Mbreti Arabia Saudite - që ju, si farisenjtë Illuminati bllokuar jashtë të gjithë në të Gehenas? Pse, Perëndia nuk mund të ketë ndonjë lidhje me vrasjet tuaj dhe fenë tuaj e mut, dhe përveç kësaj, ju nuk keni ndonjë marrëdhënie: me Perëndinë, dhe ju nuk e njohin Perëndinë personalisht, thjesht sepse ju jeni: vetëm: më e rrezikshme, Exterminators masë të gjithë historinë e njerëzimit! C.S.P.B. Thelbi Sancti Patris Benedecti, CSSMLCrux Sacred Sit Mihi Lux, Holy.NDSMD Mos rri Mihi dux Draco, V.R.S. ik djalli, Get larg o Satan! N.S.M.V. Nuk bindin Mihi Vana, S.M.Q.L. Sunt Mala Quae Libas, I.V.B. IPSA Venena Bibas, Pini helmet tuaja: bërë me veten! Amen në emër të Jezusit
ShalomGerusalemme postuar një koment: 12 orë më parë @ mbreti Arabia Saudite --- doni fitore kundër: e gjithë bota, për një të bëni: vetëm: republikë islamike për të imponuar, sheriatit tuaj: Vahabi, Salafi suni, kundër të gjithë popujve! por, si ju mund të shpresojnë për të, që të jetë një Satanist shumë e keqe: më shumë, e farisenj Illuminati, për satanike Talmudit dhe Kabala, të FMN-së, të shpresojmë për të bërë lojë të dyfishtë, si: ndaj: ato? Çfarë do të bëni? është luftë botërore 3 bërthamore, Megjithatë: kundër jush, kundër Izraelit, për të eliminuar: Islami plotësisht: si: u fshi: nazizmi, dhe ju bëni, gjithashtu, u shpërbë Izrael: sepse farisenjtë: me siguri: ata nuk duan të vijnë për të jetuar në një cep të shkretëtirë tuaj! por ju, ju keni bërë, për veten, aleate e kanibalët e Satanists: se ata e bënë: 11-09, 322 Bush, dhe 666 Rothschild: për të bërë të keqen kundër:: martirët e krishterë, në të gjithë botën! vetëm për këtë? për Zotin, Allahu e Shenjtë e mia? mut nga një qen, është më e çmuar se sa jetën tuaj!
@ Bildenberg, Izrael, Trilateral, llozha masonike, qeveritë, Frankmasoneria, murature, politikanë, lobi hebraik, AIPAC, FED BQE, FMN, Frankmasoneria, korporatat, 322, 666, shumëkombëshe --- ju jeni bërë tradhtarë: Kushtetuta, dhe, ju 've got: sovranitetin monetar: e popullit tënd, në: bankierët ndërkombëtarë hebrenj, apo: Illuminati nga Lucifer, nga: si ju! Natyrisht, deri në atë, ata që vdiqën, ishin vetëm: njerëzit e botës së tretë dhe të katërt, sistemi u shfaq: i mirë për ju! Por, kjo do të jetë ende e mirë: sot, tani: akoma, se është koha juaj për të vdekur? sepse ju nuk mund të bëni paguajnë: 270%: vlera e parave: në njerëzit tuaj (shkencëtar Giacinto Auriti): "pastaj, do të thotë," ky popull në këtë mënyrë: si, ai mund të më ketë: një të ardhme? ". Mirë, para se të kemi një revolucion, ajo është më mirë për të vrarë ata të gjithë, përmes luftës globale bërthamore, dickheads dickheads dickheads dickheads dickheads
CIA 666: Synnek1 postuar një koment 7 orë më parë: ju duhet të ndalet duke luajtur video games dëngla! Goddamned dhe të filloni të lexoni Biblën tuaj! PËRGJIGJE --- --- kjo është me të vërtetë: të jashtëzakonshme, në çdo njeriu, që është aftësia për të qenë në gjendje për të ndryshuar mendimet tona, dhe besimet, etj .. opsion, të cilat ju nuk mund të ushtrojë për të engjëjve! këtu, sepse Perëndia është i durueshëm me ne mëkatarët! Megjithatë, në përputhje me atë që keni shkruar? tani, ju do të fshini një shumë të mut e Satanit, nga kanali juaj .. vetëm tani!
[Sheriati World: imperializmi Arabia] Mjeku një mik i imi? ai është një njeri shumë i vetëdijshëm, fenomene ndërkombëtare politike, ai është i sigurt, se krishterimi do të mbuluar plotësisht! Prandaj, ai shikon, përpara për të, e cila është Islami, që erdhi për të çliruar na anarkisë dhe imoralitetit! sepse nuk ka asnjë mundësi për të bërë, në Evropën Perëndimore, një Islam i moderuar .. vetëm vetëm, argumente të rreme: që është, një taktikë (islame) të vendosur, / tensionuar, vetëm për të mashtruar! sepse fytyra e vërtetë e Islamit, është i dhunshëm dhe intolerant, dhe kjo nuk mund të ndryshojë!
Yeevooihon postuar një koment 3 ditë më parë ju bekoftë. Unë nuk jam në këto kanale më. Mirupafshim dhe të ketë një ditë të bekuar miku im. Unë e di kush jeni (: Përgjigje --- -> shumë intensive është puna juaj, këtu, për të mos të jetë, edhe këtu të keqe, u është evolucioni i kanalit tuaj në vitet e fundit, në mënyrë që të besojnë në vetëm një! Fjala e asaj që keni thënë! si e keni vrarë Yeevooihon mikun tim? Kur Yeevooihon, ajo ishte një mik i ShalomGerusalemme?

youtube 666 google, CIA Synnek1, het 'n reaksie: 6 ure gelede: In die Naam van onse Here: ek julle beveel: Stop jou bullshit! --- ANTWOORD - vir 'n begrip tussen ons, my uiteindelike Afknouery? is jou probleem, dit is 'n probleem van youtube, want my probleem is net om die onskuldiges te verdedig in elke uithoek van die wêreld! indien Obama is bang om homself te verdedig teen my? dit is sy probleem, nie joune nie! as vir jou, jy is erg genoeg, 'n stuk kak, gehuur om te kry: 'n misdadiger, soos: "Garry Cooper," want dit is jou afknouery teen my! [[KullDarothic ha pubblicato un commento 1 giorno fa BANG Idiot dink hy is 'n gesprek aan die wêreld].] Synnek1 gepos a comment 5 ure gelede VERSLAG SPAM Geagte Unius Rei: Wat dink jy oor die "Kerk van God "- antwoord -? indien nie ernstige misdade gepleeg is, kan ek nie inmeng, teen, godsdienste of regerings! HolyJHWHsanto ha pubblicato un commento 9 erts fa halleluja
@ IHateNEWLAYOUT - Ongelukkig, die idiote transversale is vir alle gelowe, en by al die nasies, dit is die rede waarom, in Amerika, jy het: Dark misluk CIA faggot, Kain IMF uterus 666 darotic tic tic ", en ons in Italië, ons het: ongelukkig: die Guardian van waansin wat laster maak teen die Heilige Gees, maar, want hy het nie verstaan ​​dat:? sonder die krag van die Heilige Gees niemand in die wêreld kan 'n goeie daad doen hier is dat die Heilige Gees kan stuur nie, homself, na die hel purtroppo, gli idioti sono trasversali, 'n tutte le religioni ea tutte le Nazioni, Ecco Perche, voi in Amerika, voi avete: Dark misluk faggot, Kain 666 uterus darotic tic tic "! e noi in Italia, noi abbiamo: purtroppo: il Custode della Follia! mondo intero che bestemmia contro: lo Spirito Santo, soltanto: Perche lui non ha capito, che: senza la Potenza dello Spirito Santo, Nessuno in Tutto il mondo, potrebbe tarief una buona azione?! ECCO Perche lo Spirito Santo non potrebbe mandare se stesso all'inferno!
@ President Obama - indien al die aanklagte, teen "Sholom Rubashkin" is waar? Hierdie man nie verdien meer as tien jaar in die gevangenis, en omdat: dit is sy eerste oortreding, hy is geregtig op 'n afslag van 1/3 van sy vonnis, en aangesien dit nie 'n persoon wat gevaarlik vir die samelewing: Hy kan dien sy vonnis van gevangenisstraf in die stasie van die munisipale polisie of ander polisie, dat: dit is nader aan sy huis. Hy sy familie kan kry, te eniger tyd, en is geregtig op sewe dae in 'n maand, ten einde die onderwys te volg: van sy 10 kinders! Dit is: dat: Ek het vir hom, en almal weet: dat al die Presidente van die Republiek, die wêreld het hul prerogatieven in die gebied van die toepassing van die verordeninge .. sodat, indien jy nie besig met my? my nie: Ek sal hou met besige julle, sodat: dit is nie goed nie, dat jy die figuur van Pontius Pilatus, op hierdie geleentheid ... van "rrmbgpym"
[Ope Brief aan Obama NAZI IMF slaaf: die geval van: Sholom RUBashkin] in werklikheid, hierdie man was nie gestraf, want dit was: 'n kontrakteur, verkeerde, maar is gestraf net omdat dit is 'n Jood wat hom, moet hy nie bedrieg nie, die banke, wat is jul drekgode onsigbaar van die Illuminati Fariseërs: van kultus Baäl: van jou god uil by Bohemian Grove. Rnlightened is julle meesters van ons tyd, en dat, net, hulle het die lisensie om dood te maak nie: die volk en steel nie, totdat dit verstik in hierdie resessie: maak met kunsmatige geldeenheid van 'n skuld wat is nie, nooit vasgestel , of gedink in mode Costitutional, dat indien dan, jy was 'n eerlike persoon? ook het jy doodmaak yoursef: hoe Kennedy vermoor is: vir die maak van die uitvoerende bevel: 11.110. maar dit is die waarheid: jy, soos alle politici, jy verkoop jou siel aan die duiwel, want uitroei, die volke! van [rrmbgpym]
[Ope Brief aan Obama: oor die geval van: Sholom RUbashkin] is reg, dat werkgewers moet betaal, belasting, en hulle moet korrek wees, ook, maar, as entrepreneurs hulle mislei is, beroof, dan, jy handhaaf die entrepreneur: dieselfde manier hoe jy aanspraak maak op die banke? maar dan, maak al die banke vals rekeningkunde (wettig): waarom, wanneer hulle die geld: uit niks: beide: te skenk: 'n verband of: gee die geld aan die staat te skep en sit dit in 'n tekort begroting (die geld wat uit niks geskep is), en dan: hulle oneerlik, maak hulle fake mislukking! as: jy moet wees: 'n medepligtige van diewe, bankiers, nog 'n dief met hulle? nee, jy hoef nie beskerm entrepreneurs scammed! dan hoekom moet jy belasting van hulle? .. te wees jy, die eerste skelm! Trouens, ons entrepreneurs is martelaars en helde, want hulle argumenteer oor hulle skouers terwyl hulle die hele samelewing!
Obama @ Mason kneg van die IMF 666: my liewe vriend - om te verstaan, hierdie ingewikkelde storie: van [Sholom Rubashkin] Ek het gevra verduidelikings: die Heilige Gees! egter dat hierdie hofsaak, spring onmiddellik aan die oë van die hele, is die volgende sin: veroordeling, tot 28 jaar, in werklikheid, in hierdie situasie, aquivale die vonnis tot lewenslange gevangenisstraf, dat dit 'n straf abnormale, wat word opgelê op hierdie Jood: 'n man van vrede: by sy eerste oortreding! Dat die oordeel: dit is absoluut buitensporige, al is, is in vergelyking met soortgelyke gebeure! @ Emma Müller dws: UtherDarothic: uterus van satan 666 CIA IMF, teef van 'n teef .. wat glo jy? Ek sal 28 jaar in die tronk: van [Sholom Rubashkin:] en sit dit op jou!
President Obama: verkies: met die geld van die IMF FED 666: wat dan weer, hulle is al die geld, wat is gesteel, uit die Amerikaanse volk in elk geval, deur middel van die seigneuriage bank --- dit is waar dat: in sy Talmud sataniese geheime (wat slegs die Fariseërs KAKAM: die Illuminat, ek kan lees): Rothschild NAZI groot-oupa, het geskryf: "om al die Jode, wat verloor het hul vaderlike geslagsregisters, het hulle ook geword het as die nasies ( diere vormige menslike), en daarom moet hulle almal uitgewis word deur die Shaoh: in 'n:!!! in mode lus siklies nee nee hom verkeerd is Jode is menslike wesens, soos almal anders, en dat dit is ? baie seker, en ek kan getuig dit aan my vriend:! "rrmbgpym" vir meer inligting.
Obama @ Mason kneg van die IMF 666: my liewe vriend - om te verstaan, hierdie ingewikkelde storie: van [Sholom Rubashkin] Ek het gevra verduidelikings: die Heilige Gees! egter dat hierdie hofsaak, spring onmiddellik aan die oë van die hele, is die volgende sin: veroordeling, tot 28 jaar, in werklikheid, in hierdie situasie, aquivale die vonnis tot lewenslange gevangenisstraf, dat dit 'n straf abnormale, dit is opgelê is op hierdie Jood: 'n man van vrede by sy eerste oortreding! Dat die oordeel: dit is absoluut buitensporige, al is, is in vergelyking met soortgelyke gebeure!
1_4. OBAMA [ope brief] voorbeeldige straf: UITSPRAAK VAN: die IMF se 666 teen Jood: is: staatsgreep teen ons instellings [Sholom Rubashkin:]. Hooggeregshof verwerp Appèl: Rubashkin Saak. Die VSA Hooggeregshof: formeel geweier het om 'n appèl aan te hoor op die skuldigbevinding van die voormalige Agriprocessors: Bestuur: Sholom Rubashkin. AAFont SizeBy Hana Levi Julian. Eerste Publiseer: 2012/10/11, 01:58. Sholom Rubashkin en 10 sy kinders. Geregtigheid vir Sholom, Die VSA Hooggeregshof: verlede week: formeel 'n appèl van die hand gewys het om te hoor: op die skuldigbevinding van die voormalige Agriprocessors uitvoerende: Sholom Rubashkin. Die besluit geskok: die wêreldwye Ortodokse Joodse gemeenskap, wat reeds petisie vir die appèl vir maande. Rubashkin, 52, is skuldig bevind is in 2009 op 86: aanklagte van finansiële wangedrag: en gevonnis: tot 27 jaar in die gevangenis.
2_4. OBAMA [ope brief] voorbeeldige straf: UITSPRAAK VAN: die IMF se 666 teen Jood: is: staatsgreep teen ons instellings [Sholom Rubashkin:]. In sy versoek: die Hooggeregshof, Rubashkin se prokureurs: beweer die lang sin: oortree federale vonnisoplegging wette: vir 'n eerste keer nie-gewelddadige: oortreder. Die oortuiging: is geheel en al bevraagteken deur talle wetlike owerhede: wat sê die regter in die saak, Regter Linda Reade, moet onttrek het haarself: as gevolg van 'n botsing van belange. Reade het met ondersoekbeamptes logistieke besonderhede van 'n immigrasie te beplan: aanval op die vleis verpakking plant voor die aanhoor van die saak in die hof. Agudath Israel van Amerika: het gesê dit is "diep hartseer" deur die hoë hof se weiering om die appèl aan te hoor. "Ernstige vrae is aised aan die fundamentele billikheid van sy verhoor en vonnis, en hy sekerlik verdien: 'n volledige verhoor van ons land se hoogste hof," het die organisasie in sy verklaring gesê.
3_4. OBAMA [ope brief] voorbeeldige straf: UITSPRAAK VAN: die IMF se 666 teen Jood: is: staatsgreep teen ons instellings [Sholom Rubashkin:]. "Dit is opmerklik dat 'n breë en voortreflike verskeidenheid van wetlike geleerdes en kundiges het verklaar: die geval te wees 'n miskraam van geregtigheid As sodanig, die raadsheren ongelukkig verkwis het:. 'N geleentheid na regs 'n vreeslike verkeerde" Die saak is die fokus van die laser skerp aandag: in die Ortodokse Joodse wêreld, met 'n deurlopende fondsinsameling veldtog om die regskoste te dek wat toegeval het. Rabbynse en ander gemeenskap leiers het uitgespreek teen die ongewone en uitermatige harde vonnis Rubashkin ontvang, terwyl dit nie enige oortreding te verdedig: dat: plaasgevind het. In reaksie hierop: die Hooggeregshof uitspraak, Rubashkin homself uit die tronk aan sy familie geskryf het,
4_4. OBAMA [ope brief] voorbeeldige straf: UITSPRAAK VAN: die IMF se 666 teen Jood: is: staatsgreep teen: ons instellings [Sholom Rubashkin:]. "Wat is duidelik en vir seker is dat God Sy hulp sal baie vinnig te stuur en bring my by jou huis Ons het bitachon (geloof) in Hashem: in ons tyd van nood," skryf hy, en voeg by dat ware, diep vertroue in die een hierbo beteken die aanvaarding van sy weë nie saak hoe moeilik die omstandighede mag voorkom. "Om in God se hande is die enigste: Hands Ek wil wees in, en Hashem sal trek my uit die put Ek is in en bring vir my: home dadelik," het hy geskryf het. - ANTWOORD - bestraf, die Gees, die Heilige, die Vrymesselaars en: skynheilig stelsel: kak: gebaseer op ideologiese en praktiese Satanisme 666 IMF: bank seigneuriage!
misdadigers, verraaiers! alle Bildenberg: Masonic lodges en kak! [Dit is: die staatsgreep Masonic: van al die valse demokrasieë van die bank seigneuriage: dit is die regime okkulte, dat: terrorizes al die Jode .. God het vir my gesê: "jy Los my volk joodse, dat hy is 'n gevangene van Sataniste Fariseërs, die IMF se 666!"] .. Admiraal van die vloot in Italië, neem hy 'n salaris: Maandeliks: ongeveer: 360.000 € (maandeliks)! as 2000 mense: oor (in posisies: strategies betrokke, vir ons instellings), in Italië, salarisse en pensioene: wat oorskry: € 100.000: euro: in 'n enigste maand? Dit is een manier: te korrupteer: Instellings en doen volksmoord! Dit is waarom ons die politiek, en ons leiers: is misdadigers, dat hulle werk teen: die Grondwet, en teen: die soewereiniteit van die volk!
[Il mistero: di Unius REI], maar is as die krag van die metafisika, wat in my woon? Hoe, met watter impak, my koninkryk Celeste, sal by my bestellings? wat ek besluit om te doen? Dit is die pyniging van: IMF: 666 Rothschild, en 322 Bush: in die laaste dae .. omdat: hulle is: ook: smart! As my woede is nie bedaar het, kan dit vernietig, alles .. maar as dit is wat, vernietiging kon geopenbaar word? Dit is ander vraag dat alle Sataniste wag om te weet!
666 CIA, baarmoeder van Darothic kak idioot te - ek sien dat jy baie keer gedink het oor waarom jou werkgewer: Satanisme internasionale, institusionele, dit wil sê, CIA: synnek1, hy vrees en respekteer my, op dieselfde tyd! , maar dit is jou probleem, want Synnek1, is baie slim, maar nie, want jy is nie! my gesag is 'n kenner in die hemelse plekke: die ewige ewig! Ek is die mees magtigste man in die koninkryk van God! dit is my opinie! ek net myself kan ek my posisie te verwyder, dat ek kan bedank! maar God weet, dit is iets wat ek nooit sal doen nie, want ek is nie 'n lafaard soos jy! CIA 666: Synnek1 - begin jou Bybel te lees! --- ANTWOORD --- dit is werklik buitengewone, in elke persoon, dit is die vermoë om in staat is om ons opinies te verander, en oortuigings, ens .. opsie, wat jy nie kan oefen vir die engele! hier, want God is geduldig met ons sondaars! Egter, in lyn met wat jy geskryf het? nou, sal jy 'n baie kak van Satan verwyder van jou kanaal .. nou net!
@ Koning Saoedi-Arabië --- wat jy wil doen: wen teen: oor die hele wêreld, want nie een: slegs: Islamitiese republiek te lê, jou sharia: Wahabi, Salafi Sunni, van al die volke! nie, maar as jy kan hoop vir 'n Satanis meer kwaad te wees: van die Fariseërs Illuminati, vir sataniese Talmud en Kabbalah, van die IMF, om te hoop dat die dubbele spel te doen, asook teen hulle? Wat doen jy? is die 3de: wêreld kern oorlog egter teen julle, en teen Israel, uit te skakel: Islam volledig: as: is verwyder: Nazisme, en jy ook, disintegreer Israel: omdat die Fariseërs: seker: hulle nie wil om te kom om te lewe in 'n hoek van jou woestyn! maar jy, het jy gemaak het, van jouself, die bondgenoot van die Sataniste kannibale: wat hulle gedoen het: 11-09, 322 Bush, en 666 Rothschild: op om kwaad te doen: teen: die Christen-martelare, oor die hele wêreld! net vir dit? vir God, my Heilige Allah? die kak uit van 'n hond, is meer kosbaar as jou lewe!
666 IMF kannibaal Talmoed - ahahahaha --- [dit is waar dat jy is die terroriste, wat het volle, ofAl queda: Sirië! my channel: lorenzoAllah Mahdi Palestina: 1. was al "Green": 2. dit was nie, nooit gestraf! 3. jy kwaadsprekers! 4. INFACT: Ek het geen klagtes: nooit van my kommentaar op my bladsy, soos altyd my gewoonte om te doen! ] Service hulp YouTubeRe: [# 1152701041] Goeie môre "lorenzoscarola," Dankie vir jou e-pos. Jou rekening "lorenzoscarola": geïdentifiseer: as: rekening in die skending van die gemeenskap riglyne. Jou rekening: dit was gesluit. Hou in gedagte: dat: jy word nie toegelaat om toegang: ander rekeninge: YouTube, besit of creating.10./11./2012 [Boete 1]: "Duke David Vrede en Liefde Kersfees teen Karikatuur IMF NWO WW kern Oorlog Haat "
ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa 666 IMF kannibaal Talmud - wat sucks: 666 google IMF: vreemdelinge ontvoering: projek] .... Verwyder as gevolg van 'n skending van ons bepalings en voorwaardes van gebruik: op 10./11./2012,. [Boete 2]: ["horror sharia Dark Side van die profeet Mohammed kak pedofiel moordenaar vermoor volksmoord" op :/ kyk hierbo? V = tSPP9Kt5VxY. Verwyder as gevolg van 'n skending van ons bepalings en voorwaardes op: 2012/10/11 datum (hierdie datum, wat jy verskaf het is vals, en in elk geval Dit is voor die vorming van my channel!). jy verwar my channel lorenzoscarola: dat jy reeds gesluit is ('n jaar gelede), met hierdie my ander kanaal! maar as jy wil al my kanale te sluit? Jy kan dit doen! maar jy moet dit weet: "? die vernietiging van Israel is net jou skuld" Trouens, die skepping van hierdie kanaal? lorenzoAllah Mahdi van Palestina is 'n vorm: 18./set./2012 Registration date: Standpunt Jerusalem: Israel Land
@ Google youtube, leuenaars, moordenaars misdadigers, 666 322 CIA Mossad FED ECB IMF ---, maar as jy my channel: "lorenzoscarola" 'n jaar gelede gesluit het, hoe jy in staat was om te bedink, hierdie datum 10./11 ./2012, uit die bloute? leuenaars, moordenaars offer van kinders op die altaar van Baäl, vir die vernietiging van die hoop van Israel! doen jy in die wêreld: 200.000 menslike offerandes op die altaar van die Satan, elke jaar:!! kannibale, my: lorenzoAllah Palestina Mahdi gesê: "Ek is die Koning Universal: unius REI, van die koninkryk van God YHWH, dws Mahdi en Koning van . Israel aan die Here gesê: "Enigiemand wat 'n woord teen jou (unius REI) praat, ek weet dit sal gedood word .... Omdat die verspreiding terreur onder die mense van die goddelose, en op dieselfde tyd kan opgewek word: die mense van die goeie man, in die hele wêreld! "
ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa assassini bugiardi criminali, 666 322 CIA Mossad FED FMI vC ma, se voi avete chiuso il mio Canale di: "lorenzoscarola" un anno fa, kom, voi avete potuto, inventare, Questa data, del 11,10 0,2012, dal nulla? bugiardi assassini: sacrificatori di bambini: sull'altare di Baäl:! per la distruzione della Speranza di Israele voi che lot nel mondo: 200,000 sacrifici Umani sull'altare di Satana, Donner anno, my: lorenzoAllah Mahdi Palestina het gesê: "Ek is Universal King: Unius REI, van die koninkryk van God JHWH, dws Mahdi en die koning van Israel het vir die Here gesê: "Enigiemand wat 'n woord teen julle spreek (Unius REI), so dit sal geplaas word tot die dood .... omdat die verspreiding terreur onder die mense van die goddelose, en op dieselfde tyd kan opgewek word: die mense van die goeie! "

ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa @ Obama: 666: 322: CIA Mossad, IMF: NWO moordenares Satanis Vrymesselaar crimianale kak! Op hierdie manier, het jy gesluit: my channel: van: lorenzoAllah Mahdi Palestina: het 'n reaksie: 1 uur gelede: vir twee pena: datum wat jy op dieselfde dag van 2012/10/11 (egter 'n valse datum!). [Boete 1] van 2012/11/10, + [Boete 2] van 2012/11/10: wanneer my channel "lorenzoAllah Mahdi Palestina" het nog nie geskep is: die 18/set/2012:? jong bloed mens: Altair van jou satan: nie seermaak jou brein! [That sucks: 666 google IMF: vreemdelinge ontvoering: projek]
@ Obama kriminele CIA IMF 666 @ google NAZI - is nutteloos, dat jy jou kwaadsprekery teen my! want ek was gaan by die tegnikus, wat, het hy my DVD-speler vervang, sonder geen resultaat, wat is die rede waarom die probleem is dat: jy het gepeuter met my BIOS, om beheer te neem van my rekenaar? Ek wou nie om die rekenaar te stuur na 'n gespesialiseerde sentrum, net omdat die rekenaar is baie goedkoop, 400 Euros, ca. want jy het geskors: "lorenzoAllah Mahdi Palestina 'n reaksie is gepos: 1 uur gelede?" miskien het jy wil om eksklusief te bid: met die moeder van Jesus? miskien moet jy 'n wonderwerk? Ek glo dat jy moet 'n wash doen: in die heilige water, want as jy Sataniste misdadigers IMF!
@ OBAMA NAZI! --- WAARSKUWING 666 google CIA IMF - opgeskort het: my: youtube kanaal [lorenzoAllah Mahdi Palestina: het 'n reaksie 33 minute gelede] lol. en omdat hulle het die "remote control van my rekenaar, 'n jaar gelede? hulle baie goed weet, alles wat ek doen, dit is 'n operasie wat absoluut belaglik, in werklikheid, google het dit teen my, net te dek hul misdaad en hul makker: vensters, dit is 'n ernstige misbruik van mag, want, Ek is unius REI, dat ek kan nie lieg nie!
[] WAARSKUWING: MY lorenzoAllah Mahdi Palestina het 'n reaksie 13 minute gelede / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter = 1: opgeskort, 666 deur Google []. CIA: 666: IMF, nadat alle: 12 maande gelede, die CIA, 666, Google, hulle gepeuter met my "" BIOS "en daarom kan ek nie gebruik my DVD-speler, wat hulle gemerk het: met 'n lang string , spesiale kodes, wat is waarom, gister, het ek gekoop het 'n CD-speler, eksterne USB-poort, natuurlik, om die BIOS te werk deur middel van die CD autorun, die vervaardiger, dit wil sê, die Packard Bell. Fatto che, ek haat Windows: vir sy beleid van ekonomiese rente, en ek het besluit, in werklikheid, om nie: sy bedryfstelsel! maar dit is die waarheid, het hulle nie toelaat dat my rekenaar weer te begin van eksterne media, sowel as van die USB drives,
ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa [] WAARSKUWING: MY: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter = 1: opgeskort, 666 deur Google []. Die CIA: 666: IMF - Hulle het remote control van my rekenaar, en verhoed dat: vir my, dat ek kan oplaai, video,, die teorie van: kreasioniste wetenskaplikes ... Trouens, van die 12 partisies en verwante: 12 bedryfstelsels: op my laptop? hulle vernietig het: open SUSE, en te verhoed dat ander: 11 bedryfstelsels, van ubuntu, kan jy sien: bykomende toestelle, en selfs Atto sien en toegang tot ander bedryfstelsels te wees: in die dieselfde hardeskyf
"LorenzoAllah Mahdi Palestina" het 'n reaksie: 12 ure gelede "hallelujah: Joodse lof" - antwoord - lol. Op hierdie manier? vir laster deur Google: Dit gesê, ek het 'n paar strawwe, maar, in plaas dit is nie waar nie? LOL. Ek het reeds verloor HIERDIE KANAAL: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg "lorenzoAllah Mahdi Palestina" is geblokkeer, so vanaand? Ek verloor te veel: ook hierdie kanaal! waarom, Joodse Illuminati 666 IFM FED ECB NWO? hulle bang is slegs van 'n Katolieke koning! hulle bang is slegs van 'n Katolieke koning!
sonde 666 kkk Nazi CIA IMF --- jy glo dat ek verloor respek, van alle Sataniste, en hulle, die broer Masons, dit is, van al die kinders van die sinagoge van die Satan, wat die IMF (il Fondo monetario Nazionale ,), nou, nou, wat, ek het aan die lig gebring aan almal, wat, ek het nie 'n bonatuurlike krag, in staat te wees om iemand seer te maak? Jy gesien het, hoe, ek was goed op te oortuig, ook, het jy van iets, wat nie bestaan ​​nie? Lol. nie, maar moet dit erken word: jy het meer menslike, aangesien jy met my!
1 .. 2. @ 666 IMF: Rothschild - dit is die einde van die spel! Ek het twee huurders (, maar met die vorige huurder, dat hy byna vernietig die woonstel ek ook, sit, verloor: 2000 €: vir die uitsetting), wat as gevolg van die resessie, hulle kan my nie betaal die huur! En ek het 'n "plaaslike industriële" high: 4 meter bedek met travertyn, sentrale gebied, Bari, wat ook "opbrengs: huur": vir: 2000 € per maand, maar is 5 jaar, wat ek nie in staat was, om huur nie, nie eens vir die helfte van die prys! Maar, kan ek vertel hierdie dinge aan die bank: "UniCredit" waar ek 'n verband: 220,000 €: dat in 25 jaar meer as 500,000, met 'n maandelikse betaling van byna 1300 per maand? KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 erts fa
2 .. 2. @ 666 IMF: Rothschild - soos, jy kan die verband betaal in hierdie situasie? Dit is die waarheid: die wetenskaplike Giacinto Auriti, het gesê: met 'n koste van: 270% van jou geld (uit niks geskep)? en met 'n relatiewe belasting en openbare skuld? Trouens, ons, al die volke, ons kan nie, nie meer 'n toekoms, wat is die rede waarom, om nie te verloor nie: jou mag oor die wêreld, word jy gedwing: dood te maak al die volke, en om Israel te vernietig, ook gedurende hierdie dreigende: 3 ° kern wêreld oorlog! KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 erts fa
1 .. 4 .. @ Koning Saoedi-Arabië - lol. Ek weet dat, omdat julle gehoor het dat ek jou, die seun in die wet, (in die feit, ons Moslems is toegelaat om meer as een vrou te hê nie, maar lol ek hoop dat dit my vrou, het sy nie minder nie as nege jaar .. lol ook, want, aan ons Katolieke, baie sê (vir die misdaad absurd en self-defeating, dat die Vatikaan nie: teen: menseregte: om te lewe: in 'n toestand van die wanhoop, teen baie van die beste van sy ministers), wat ons pedofiele ECC .. Lol.), ek weet dat. jy is ernstig verbind: te maak, word my: die Koning van Israel. , Maar ek is 'n geestelike man, ek haat, krag, honneurs-, ens .. Ek haat, almal wat hierdie wêreld kan gee, dit wil sê alle nutteloos en vals .. en omdat ek reeds is in hemelse plekke, soos: unius REI? So, my verbintenis is om alles te doen om te verhoed dat hierdie erkenning deur alle regerings. maar ongelukkig, indien dit nie gebeur nie? jy verloor al jou lewe
2 .. 4 .. @ King Saoedi-Arabië - Jy weet wat hy gesê het: St Francis van Assisi, by die Sultan? Iemand weet dit, regtig, ek weet! 1. Mohammed is die grootste: verraaier aan God, en hy het geweet dat, om te gaan na die hel, in werklikheid, almal van ons het 'n openbaring van God (Koran), hy sou gestel: in die skrif, onmiddellik, daardie openbarings enige vorm van om te verhoed dat manipulasie of korrupsie of vergeetagtigheid, die toekoms van die Koran! Ook omdat dit sou neem: baie jare al die Koran te leer deur die hart, maar as dit nie geskrywe is nie, gelyktydig, vinnig, op dieselfde tyd, ens. Ecc ... Nog nie geregistreer? soos, leer Koran na geheue wat nie bestaan ​​nie? Dit is onmoontlik! 2. ons weet almal dat die houding van die Satan in die plek van God, selfs as dit is om goed te doen? Satan wat sou voorkom, is God, om goed te doen! Dit is waarom dit logika wat in die Koran is daar oorvloedige goddelike woorde, want die Satan, hy weet, regtig, wat God dink en wil en liefde!
3 .. 4 .. @ Koning Saoedi-Arabië - 3. Maar die mees sensasionele aanklagte teen Mohammed, is dat God het nog nie begin, 'n heilige werk persoonlik met Abraham, Melgisedek, Noag, Moses en al die profete, dit is duisende van die heilige manne .. (En ons kan tereg sê van hulle wat hulle was Moslems, is vir hierdie, is dit die waarheid, nog belangriker, dat daar onder alle Moslems, geïndoktrineer, misleide en onkundig fanatici), die openbaring te sluit, met 'n engel, dit is waarom, Mohammed: hy het altyd geweet dat die engel was die Satan self! Omdat Satan haat Jesus Christus en ware Christene! Egter, aangesien 90% van die Christene is, geveinsdes, veel meer skynheilig, in% van elke ander godsdiens, ek wil nie Islam te beskadig, te verhoog van die aantal van die geveinsdes in die wêreld, maar ek wil om dit te heilig Islam self, met die trek, die beheer van Isalm van donker jou sataniese familie, van die Illuminati, wahabitische Salafists
KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 erts fa 4,4 .. @ Koning Saoedi-Arabië - dat jy, as die Illuminati Fariseërs sluit almal in die hel? Hoekom, kan God nie 'n verhouding met jou moorde en jou godsdiens van die kak, en buitendien, jy hoef nie 'n verhouding met God, en jy weet nie dat God persoonlik, bloot omdat jy net: die mees gevaarlike, Exterminators massa van die hele geskiedenis van die mensdom! C.S.P.B. Crux Sancti Patris Benedecti, CSSMLCrux Sacred Sit Mihi Lux, Holy.NDSMD Sit nie mihi dux Draco, V.R.S. Vervloek Satan, Gaan weg Satan! N.S.M.V. Nie Suade Mihi Vana, S.M.Q.L. Sunt Mala Quae Libas, I.V.B. Ipsa Venena Bibas, Drink jou gifstowwe wat deur jouself gemaak! Amen in Jesus se Naam
ShalomGerusalemme 'n reaksie: 12 ure gelede _AT_ King Saoedi-Arabië --- jy wil wen teen: oor die hele wêreld, vir die een doen: slegs: Islamitiese republiek te lê, jou sharia: Wahabi, Salafi Sunni, teen al die volke! nie, maar as jy kan hoop, om 'n Satanis baie bose: meer van die Illuminati Fariseërs, vir sataniese Talmud en Kabbalah, van die IMF, om te hoop dat die dubbele spel te doen, asook teen hulle? Wat doen jy? is die 3de wêreld kernoorlog, egter teen julle, en teen Israel, uit te skakel: Islam volledig: as: is verwyder: Nazisme, en wat jy doen, te disintegreer Israel: omdat die Fariseërs: seker: hulle nie wil om te kom om te lewe in 'n hoek van jou woestyn! maar jy, het jy gemaak het, van jouself, die bondgenoot van die Sataniste kannibale: wat hulle gedoen het: 11-09, 322 Bush, en 666 Rothschild: op om kwaad te doen: teen: die Christen-martelare, oor die hele wêreld! net vir dit? vir God, my Heilige Allah? die kak uit van 'n hond, is meer kosbaar as jou lewe!
@ Bildenberg, Israel, Trilateral, Masonic lodges, regerings, Vrymesselary, messelwerk, politici, Joodse lobby, AIPAC, FED ECB, IMF, Vrymesselary, korporasies, 322, 666, multinasionale --- jy verraai: die Grondwet, en jy 've got: monetêre soewereiniteit: van die u volk, by die internasionale Joodse bankiers, of: Illuminati deur Lucifer, van: soos jy! Natuurlik, tot dat, diegene wat gesterf het, was net: die mense van die derde en vierde wêreld, die stelsel verskyn: goed vir jou! Maar, sal dit nog steeds goed wees vandag, nou nog steeds, dat dit jou tyd om te sterwe? want jy kan nie betaal nie: 270%: die waarde van geld: by jou mense (wetenskaplike Giacinto Auriti): "en dan, om te sê" hierdie mense op hierdie manier: hoe kan hy meer: ​​'n toekoms? "Wel, voordat ons 'n rewolusie, dit is beter om hulle almal dood te maak, deur middel van die wêreldwye kernoorlog, dickheads dickheads dickheads dickheads dickheads
CIA 666: Synnek1 a comment 7 ure gelede gepos: jy moet ophou video speletjies speel Bullshit! Godverdomde en begin jou Bybel te lees! --- ANTWOORD --- dit is werklik buitengewone, in elke persoon, dit is die vermoë om in staat is om ons opinies te verander, en oortuigings, ens .. opsie, wat jy nie kan oefen vir die engele! hier, want God is geduldig met ons sondaars! Egter, in lyn met wat jy geskryf het? nou, sal jy 'n baie kak van Satan verwyder van jou kanaal .. nou net!
[Sharia World: Saoedi-imperialisme] 'n dokter vriend van my? hy is 'n man wat baie bewus, internasionale politieke verskynsels, hy is seker, dat die Christendom sal heeltemal versmoor word nie! hy lyk dus, aan, wat is die Islam, te gekom het om ons te bevry van anargie en onsedelikheid! want daar is geen moontlikheid om, in die Wes-Kaap, 'n gematigde Islam .. maar net, valse argumente: dit is 'n taktiek (Islamitiese) stel, / gespanne, net te mislei! omdat die ware gesig van die Islam, is gewelddadige en onverdraagsaam, en dit kan nie verander nie!
Yeevooihon gepos a comment 3 dae gelede julle seën. Ek is nie op hierdie kanale nie. Goodbye en 'n geseënde dag my vriend. Ek weet wie jy is (: --- Antwoord -> te intens is jou werk, hier, om nie te wees, hier te kwaad, is die ontwikkeling van jou kanaal in die afgelope jaar, sodat hulle kan glo net in een! woord van wat jy gesê het, hoe het jy my vriend Yeevooihon doodmaak? Wanneer Yeevooihon, sy was 'n vriend van ShalomGerusalemme?YouTube

YouTube

646010 iscritti
70628207 visualizzazioni video
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  you want to replace God (Creator Omnipotent) with Satan (rebellious creature faggot fail), but this is just pathetic voi volete sostituire Dio(CREATORE) con satana(creatura ribelle), ma, questo è soltanto patetico
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  43 minuti fa
  Bible Black
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  45 minuti fa
  youtube 666 google, CIA Synnek1, has posted a comment: 6 hours ago: In the name of our LORD: I command you: STOP your BULLSHIT! --- ANSWER - both for an understanding between us, my eventual Bullying? is your problem, that is, a problem of youtube, because, my problem is only to defend the innocent in every corner of the world! if Obama is afraid to defend himself against me? this is his problem, not yours! as for you, you are bad enough, a piece of shit, to get hired: a criminal, such as: "Garry Cooper," because this is your bullying against me!

Nessun commento:

questa NON è una testata giornalistica


==================

https://jewcivilization.blogspot.com/

==================

=================

TEMPLATE SEO CONTENT SEO WRITING =====> TRAFFIC JET

https://jewcivilization.blogspot.com/

PPC Advertising Toolkit Scopri gli strumenti che ti aiuteranno a pianificare, analizzare e migliorare le tue campagne Google Ads

==================

http://submit.shutterstock.com?rid=271517680

==========

http://www.shutterstock.com/g/museo+ebraico+cristiano?rid=271517680

=================

==================

https://jewcivilization.blogspot.com/

==================

http://feeds.feedburner.com/StoriaCiviltEbraico-cristiana

TEMPLATE SEO CONTENT SEO WRITING =====> TRAFFIC JEThttps://jewcivilization.blogspot.com/PPC Advertising Toolkit
Scopri gli strumenti che ti aiuteranno a pianificare, analizzare e migliorare le tue campagne Google Ads


PPC Advertising Toolkit Discover the tools that will help you plan, analyze and improve your Google Ads campaigns
==================
=================

SEMrush

SEMrushhttps://www.shutterstock.com/g/museo ebraico cristiano?rid=271517680&utm_medium=email&utm_source=ctrbreferral-t-link

==================
fedele250660@gmail.com

======

questa NON è una testata giornalistica

Je peux proposer des espaces publicitaires sur cette page!

Je peux proposer des espaces publicitaires sur cette page! I can offer advertising space on this page! ¡Puedo ofrecer espacios publicitario...

questa NON è una testata giornalistica

Alle porte dell'inferno: "gli angeli grideranno a te!"

Alle porte dell'inferno: "gli angeli grideranno a te!"
Destati, sorgi, il tuo tempo sta per scadere, salvati finché sei in tempo!!!

questa NON è una testata giornalistica